CERPEN

Cerpen-cerpen garapan Sara Aisha. 

Sila klik gambar untuk membaca. Terima kasih...=)








56 comments:

  1. da baca sume cerpen di atas...berlainan tema dan best!keep it up sara!

    ReplyDelete
  2. bile nk ade cerpen baru kak??

    ReplyDelete
    Replies
    1. err, nanti kak sara cuba buat, ya...hehe

      Delete
  3. cerpen2 yg sgt best!!! i love all the above very much!!! keep it up Sara (^_^)v... ermmm cerpen bru ade??heeeeee:D

    ReplyDelete
    Replies
    1. cerpen baru? ada sebuah tgh nk buat. tp belum siap...hehe

      Delete
  4. cerpen berunsur cinta lepas berkahwin!
    i like!

    ReplyDelete
  5. please buat cerpen lagi . awak sgt2 berbakat !

    ReplyDelete
  6. ada cerpen lagi x ? best laa hasil nukilan awak !

    ReplyDelete
    Replies
    1. tgh nk siapkan sebuah...hehe...=)

      Delete
  7. Mmg terbaikk dr sara ler...semua best2 belaka..xpuas nk baca lg...

    ReplyDelete
  8. plsss buat cerpen baru!! hasil penulisan yg daebakkkk

    ReplyDelete
  9. sume cerpen kat atas saya dah baca... bila kak sara naka da cerpen baru??? ta sabar nak baca sumee nice...

    ReplyDelete
    Replies
    1. bila ya? hmm...kak sara ada tengah tulis sebuah skrg, tp belum siap...hehe

      Delete
  10. assalam..kak sara aisha u nih sangat berbakat..saya dah baca novel akak yg baru chan rak ter terus jatuh hati dengan cara penulisan kak sara..keep up ur good work yeaa..n thanks kerana menghasilkan novel yang sangat bagus..until now saya masih teringat2 dgn karakter karnh n damia...


    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam....

      thanks a lot, darling. alhamdulillah, lega dan seronok kak sara dengan penerimaan kamu...hehe...=)

      Delete
  11. Hihi.....suke sgt2...klu bleyh jgn behenti bwat..sya suka...sya suka..

    ReplyDelete
    Replies
    1. InsyaAllah, tak berhenti. cuma x sempat nk tulis cerpen...hehe

      Delete
  12. Bestnya karya Kak Sara, i Loike~

    http://throughmyeyesbaby.blogspot.com/

    ReplyDelete
  13. nak cerpen lagi boleh ? hihi,suka semua karya awak ! Ini bukan harapan palsu tau! Ory punya harapan !!~

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks, dear. insyaAllah, ada idea, ada masa sy tulis cerpen lagi...=)

      Delete
  14. Assalamualaikum, saya ada buat cerpen .then saya nak buat mcam akak ni.yang tekan gambar baru keluar cerpen.. macam mana eh ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam...

      cm ni...bila kamu letak gmbar mcm biasa kt entri baru tu, kat atas tu kan ada 'link', klik kt situ, nnti ada kuar box utk letak link.

      msukkan kt situ and then jadi!! =)

      Delete
  15. Hai Kak Sara. Saya ada buat Cerpen. Saya harap Akak sudi lah baca.. Im still new in here. so kalau ada kekurangan silakan comment ye kak ? Saya sengat perlukan seorang pembimbing :)

    http://itsaidatulaisyah.blogspot.com/2013/05/hasil-coretan-saya-yang-pertama.html

    saya harap Akak sudi baca cerpen saya tak seberapa nie :)

    ReplyDelete
  16. suke sume! act kite tgh sad sad cz i just know someone n family pun ok.suddenly cam xbes.i baru je berangan igtkan watak hero tu takkan muncul in real life but when i know him i cam ya Allah bersyukunya, gentlemen educated somebody.i cam ohmaigosh igtkan dlm novel je tp now muncul dlm my my life.he treats me nicely.n i pray he will be my prince eva amin insyaAllah.doakan ye

    ReplyDelete
    Replies
    1. insyaAllah, semoga bahagia ya. semua cabaran tu pasti ada hikmahnya. dan skrg Allah dah hadirkan buat awak...=)

      Delete
  17. Kak Sara ,,bile nak ada cerpen baru...?? Ke tgh demam JIMK,,x smpt nk tulis cerpen2 yg best n sweet2..

    ReplyDelete
    Replies
    1. alamak, cerpen baru ya? hehe...bila ada idea, kak sara update...=)

      Delete
  18. haha..aku lebih suka yang judulnya coklat cinta

    ReplyDelete
  19. cerpen2 nya mantap.......
    www.mustopakamalbtr.blogspot.com

    ReplyDelete
  20. salam. keren banget nih.
    lawliek.blogspot.com

    ReplyDelete
  21. salam. keren banget nih. seneng kalo mau baca blogku juga
    lawliek.blogspot.com

    ReplyDelete
  22. cerpen-cerpennya bagus banget... Mampir ke blogku ya.. http://lala-sebuahcerita.blogspot.com/.. ^^

    ReplyDelete
  23. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  24. Aaaakkkk suka suka suka banget sama cerpen2 ka sara :D
    salam kenal ya kakak :))

    Ditunggu cerpen2 yg lainnya, hihi :*
    From Jakarta :*

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam kenal, Aulia

      Makasih ya, sebab sukakan cerpen kak Sara. InsyaAllah, kalau ada idea dan kesempatan, kak sara akan tulis cerpen lagi. =)

      Delete
    2. Aku masih penasaran sama lanjutan cerita JIMK sama yg ....... aku cinta kamu ituuu :D, tapi gak tau mau beli dimana :(

      Nanti kalau ada libur dan kalau ada kesempatan ke KL pengen langsung nyari ke bookstore :D

      Delete
  25. Aaaaaaaa suka suka suka bangettt sama cerpen2 kak saraa :D
    Gak sabar pengen baca cerpen2 yg lainnya :))

    ReplyDelete
  26. Blogwalking kesini dulu. Saya lihat bagus-bagus karyanya.

    ReplyDelete
  27. writerr you are the best..mampu hasilkan pelbagai jenis karya....pelbagai jenis rasa...suke gembira sedih...semoga writer terus maju dlm penulisan....

    ReplyDelete
  28. Kunjungi juga ya blog saya

    http://cerpenbloghartomo.blogspot.com/2015/02/kumpulan-cerpen-remaja.html

    Follback saya juga ya.. makasih :D

    ReplyDelete
  29. keren.
    kunjungi bloglu juga ya Budakjalann.blogspot.com

    ReplyDelete
  30. bisa dibuat cerpen lagi gak bos...
    saya suka bangat ni baca cerpennya bos..
    mantap deh...

    ReplyDelete
  31. cerpen coklat cinta sangat romantis dan menyentuh

    ReplyDelete