SALJU KYOTO TERBIT MAC DAN DIBUKA SEMULA


Assalamualaikum semua...

Apa khabar? Cik SA ada berita baik. Kalau sebelum ini Cik SA dah war-warkan bahawa Salju Kyoto diterbitkan pada bulan April, tapi dua tiga hari lepas Cik SA dimaklumkan bahawa tarikh penerbitan Salju Kyoto dipercepatkan ke bulan MAC. Alhamdulillah, tak lama lagi kita boleh bersama AK dan Nailah. =)

Dengan itu, Cik SA buka balik bab-bab awal Salju Kyoto yang ada di blog ini. Dipersilakan baca. Lepas tu, bolehlah fikir sama ada nak dapatkan versi cetak atau tidak...hihi.

Apa-apa pun, terima kasih tidak terhingga buat semua sahabat dan pembaca yang menyokong Cik SA sehingga terbitnya Salju Kyoto. Thank you!

Love,
Sara Aisha

Share this:

ABOUT THE AUTHOR

Hello We are OddThemes, Our name came from the fact that we are UNIQUE. We specialize in designing premium looking fully customizable highly responsive blogger templates. We at OddThemes do carry a philosophy that: Nothing Is Impossible

6 comments:

  1. Hi sara.

    Bila official kuar novel ni?

    Lina

    ReplyDelete
  2. Salju kyoto sgt best..ceritanya sungguh adventurous dan menarik..I gain lots of information about yakuza..��

    ReplyDelete
  3. sis ,novel nie ade lagi tak? nak order dengan sis . seriously saya jatuh cinta dengan kisah hidup Arjuna and Nailah.

    ReplyDelete