Memperkenalkan...SALJU KYOTO

Assalamualaikum w.b.t

Yes, I'm here! The chipsmore is back. *tolak2 tangan, sapu sawang kat rumah ni*. Selepas kelahiran Pembuka Hati dua bulan lepas, Cik SA nak memperkenalkan projek terbaru. Kalau siapa2 yang follow saya di Facebook dan IG, pasti dah tahu, kan? Dan...dah baca teaser pun. 

Okey, without further ado, saya ingin memperkenalkan projek terbaru saya iaitu....*drumroll*...


Yup, projek terbaru saya adalah SALJU KYOTO. Gambar kat atas saya screenshot trailer 'The Girl who Wears Earring' di YouTube. So, credit to the drama.

Kalau dah tajuk gitu, sah-sahlah setting di Kyoto, Jepun, macam dalam Chan Rak Ter...Aku Cinta Kamu di mana 99% cerita di Thailand. Seperti CRT, genre utk Salju Kyoto juga action romance. Ingat tak adegan culik, tembak-menembak, letup sana sini etc. dalam CRT? Hah, lebih kurang gitulah untuk Salju Kyoto. Taaaapi, kalau dah setting di Jepun, tak sahlah kalau tak masukkan adegan lawan pedang ala-ala samurai, kan?

Oh, ada satu lagi kelainan dalam projek baru Cik SA. It's gonna be POV1. Yup, biasanya semua novel panjang saya menggunakan POV3. Kalau pembaca2 perasan, saya cuma guna POV1 dalam cerpen dan mininovel (saya selalu fikir POV1 lagi susah daripada POV3). Tapi, kali ini saya nak cabar diri sendiri untuk siapkan sebuah novel penuh dan panjang dengan menggunakan POV1. So, yeah. Good luck to me! 

Insya'Allah, dalam masa terdekat ini saya akan masukkan bab awal Salju Kyoto. Harap2 sangat, jari jemari yang runcing ini (runcing ke? haha!) akan laju menaip, idea datang berpusu-pusu dan kerajinan membuak-buak untuk siapkan manuskrip secepat mungkin. Amin.

Love,
Sara Aisha 

Share this:

ABOUT THE AUTHOR

Hello We are OddThemes, Our name came from the fact that we are UNIQUE. We specialize in designing premium looking fully customizable highly responsive blogger templates. We at OddThemes do carry a philosophy that: Nothing Is Impossible

12 comments:

  1. Replies
    1. TQ soooo much, kak. Really appreciate it. =)

      Delete
  2. Semoga semua nyer berjalan spt yg dirancang sara..
    Good luck..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Insya'Allah. terima kasih sgt2, kak. =)

      Delete
  3. Good luck kak sara!! Yeahh.. Tak nak baca.. ��

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq, dear. Erk, tak nak baca? hehe

      Delete
  4. Replies
    1. Thanks a lot, mummy. Mmmmuah!! =)

      Delete
  5. Hai, Good Luck yer....anyway saya datang beraya dari blog http://ibu2ahmad.blogspot.com. Jemput la singgah ke blog saya yer.... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. TQ! Insya'Allah, sy gi melawat nanti. =)

      Delete
  6. Tak sabar nk tunggu sbb mnt sngat can rak ter..suka rse mcm tngok movie Thailand..hheeehehe..good luck sis..

    ReplyDelete
  7. Tak sabar nk tunggu sbb mnt sngat can rak ter..suka rse mcm tngok movie Thailand..hheeehehe..good luck sis..

    ReplyDelete