Pembuka Hati (Jodoh itu Milik Kita 2) - Review Syazwan Zulkifly

Assalamualaikum w.b.t

Apa khabar, semua? How's PBAKL hari tu? Alhamdulillah, kedua-dua slot Cik SA hari tu berjalan lancar. Terima kasih pada yang sudi datang tu, ya. Dahlar masuk ke booth KS tu, macam masuk berperang. Giler ramai orang! So, saya sangat2 berterima kasih kepada pembaca yang sanggup bersesak-sesak dalam tu untuk dapatkan novel2 saya dan kemudian beratur pula utk ambil tandatangan. I really...really appreciate it. =)

So, back to our topic kat atas tu. Yes! Incik Syafiq kita, iaitu Syazwan Zulkifly dah pun habis baca kisah Syafiq. Alhamdulillah, beliau bagi review yang positif. Katanya, suka dengan karakter dan storyline, dan berbaloi tunggu lama untuk novel ni. Sweet pulak mamat sorang ni. Haha! So, inilah yg SZ kongsi di instagram beliau:



‪#‎Repost‬ @syazwanzulkifly with @repostapp.・・・Thank you so much @ciksara_aisha kerana sudi menyambung perjalanan hidup ‪#‎syafiq‬ dalam novel ‪#‎jodohitumilikkita‬ sebelum ini ke novel ‪#‎pembukahati‬ kali ini... Saya dah khatam novel pembuka hati ni..very nice n very intresting character and storyline.. Saya suka sgt.. Saya harap awak tak kan putus menghasilkan naskah2 yang hebat seperti ini lagi selepas ini.. Kepada yang belum mendapatkan novel 'pembuka hati' ini,sila dapatkan novel ini dipasaran..



Apa2 pun, saya berasa lega. Sebabnya, bukan senang nak sambung kisah 'Syafiq' ni. Yalah, selain kena fikir storyline dia, saya jugak kena kekalkan perangai asal 'Syafiq' tu. Takkanlah hanya sebab Syafiq dah jadi macam baik sikit, terus perangai dia jadi lembut, gentleman, baik, sweet (perangai biasa hero2 novel). So, saya kena maintain perangai kasar dan keras dia, tapi dia jadi sweet dengan caranya sendiri. Dalam garang dia, dalam keras dia...dia sebenarnya sangat pelindung dan sangat2 caring. Wah, gitu kekdahnya...haha! 

Anyway, selain review SZ, salah satu review awal PH adalah daripada MamaNurFirman (rakan FB). Jom baca review beliau.


Alhamdulillah, satu review positif. =)

So, darlings semua, jom dapatkan Pembuka Hati. Tapi, PH belum ada di pasaran (masuk kedai akhir bulan Jun). Kalau mahu, boleh order direct daripada Cik SA. Ada promosi, tau sempena kelahiran Pembuka Hati. 


Last but not least, thanks again SZ dan jom sokong karya2 Cik SA. Eh! Hahaha!! =)


Share this:

ABOUT THE AUTHOR

Hello We are OddThemes, Our name came from the fact that we are UNIQUE. We specialize in designing premium looking fully customizable highly responsive blogger templates. We at OddThemes do carry a philosophy that: Nothing Is Impossible

2 comments:

  1. Suka dgn lakonan Syazwan Zulkifly. Apa2 watak yg dia bawak pun sy suka.
    Suka juga dgn semua karya Cik SA (Cereka Cinta paling best). =) Teruskan berkarya.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kannn? memang dia pandai berlakon. TQ soooo much!! =)

      Delete