[LIMITED EDITION] Payment untuk kompilasi mininovel Cereka Cinta sudah dibuka

Assalamualaikum, darlings

Alhamdulillah, kompilasi mininovel Cereka Cinta sudah pun selamat dicetak dan tiba ke tangan Cik SA. Yay!!! Setelah banyak cabaran dan dugaan, akhirnya siap juga. Fuh, lap peluh sikit. Memang letih rupanya kalau nak print buku sendiri. Tada!! It's my fourth baby. Walaupun bukan novel panjang, tapi still...Cik SA anggap Cereka Cinta sebagai karya keempat. Macam yang dah Cik SA inform sebelum ni, dalam CC ada tiga buah mininovel. 

Firstly is of course, kisah yang tengah hot dalam blog ni, kisah hero dingin + macho + ganas kita, Ryu dalam I'm Not A Monster. Kedua, mininovel dgn tajuk 'Dendam Bersulam Cinta' dan yang ketiga adalah 'Pria Persis Dia'. 

Order untuk CC dah pun dibuka sejak seminggu lalu, tapi payment belum dibuka hingga dapat buku. So, buku dah sampai...that's mean, payment secara rasminya Cik SA buka. Buat yang dah emel pada Cik SA, mereka dah pun dimaklumkan.

Untuk yang mahu order Cereka Cinta daripada Cik SA, di bawah ada details, ya. Buku ni tak ada kat kedai sebab Cik SA print sendiri. Limited edition, kekdahnya...haha!

Harga Cereka Cinta:

Semenanjung: RM21, kos pos: RM6 = RM27
Sabah/Sarawak: RM24, kos pos RM10 = RM34

Bayaran kepada:

MAYBANK akaun: 512101646615
Atas nama SITI SARAH AISHAH BINTI MOHD AZKAH

Cara order kompilasi mininovel Cereka Cinta:

Emelkan nama, alamat, no tel dan bukti pembayaran ke emel Cik SA, iaitu: novelissaraaisha@gmail.com

Once Cik SA dah terima emel, Cik SA akan reply as soon as possible. 

Ingin dimaklumkan, seperti mana yang dah Cik SA war-warkan sebelum ini, pengeposan Cereka Cinta akan dibuat pada awal Disember, selepas event di Singapura (Cereka Cinta akan dilancarkan di sana). 

Hmm, rasanya itu saja buat masa sekarang. Kalau ada apa-apa lagi, Cik SA akn maklumkan dari masa ke semasa. 

TQ soooooo much buat mereka yang dah order CC. =)

Love, 
Cik SA

Share this:

ABOUT THE AUTHOR

Hello We are OddThemes, Our name came from the fact that we are UNIQUE. We specialize in designing premium looking fully customizable highly responsive blogger templates. We at OddThemes do carry a philosophy that: Nothing Is Impossible

9 comments:

  1. noted sis. tpi bila ya tutup tarikh order ni? saya maybe lmbt skit bt payment

    ReplyDelete
  2. Da order da... & tak sabar nak baca lak hihihi:-)

    ReplyDelete
  3. Salam.bleh order lgi ke??

    ReplyDelete