[Limited Edition] Full cover Cereka Cinta

Assalamualaikum, darlings!

Woot! Woot! Inilah dia rupa full cover untuk Kompilasi Mini Novel Cereka Cinta. Comel tak? Cik SA design sendiri, tau. Melintang? Of course, trademark Cik SA tu..hehe. 

Pre-order masih dibuka, tau. Just emel nama, alamat dan no tel ke novelissaraaisha@gmail.com. For now, payment belum dibuka sebab masih menunggu buku dan gift. 

Semenanjung: RM 21 (tak termasuk kos pos RM6)
Sabah/Sarawak: RM24 (tak termasuk kos pos RM10)

TQ so much!



Love,
Cik SA

Share this:

ABOUT THE AUTHOR

Hello We are OddThemes, Our name came from the fact that we are UNIQUE. We specialize in designing premium looking fully customizable highly responsive blogger templates. We at OddThemes do carry a philosophy that: Nothing Is Impossible

11 comments:

  1. Assalam, sis. sy nk tye novel ni akn ad di kdai2 buku x?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wassalam. Buku ni limited edition, yang kak sara print sendiri. so xde kat kedai. kalau nak, kena order direct drpd kak sara. =)

      Delete
  2. Kak Sara nak order..
    Bley lagi x..
    Plezzzz

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oh, sorry. Baru nampak komen ni...huhu. Masih nak order ke? =(

      Delete
  3. akak buku ni still ade stock tak. sya nak order :) hope sgt buku nie masih ade

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ada lagi, dear. Details utk order blh tgk kat bahagian Tempahan Novel kat atas. =)

      Delete
    2. okey thanks sis. tak saba nak baca penghabisan nya.

      Delete
  4. Hyai.. akak buku ni still ade stock tak. sya nak order :) hope sgt buku nie masih ade

    ReplyDelete
  5. Hyaiakak.. buku ni still ade stock tak. sya nak order :) hope sgt buku nie masih ade

    ReplyDelete