PBAKL 2013 - Tahun kedua sebagai penulis

Assalamualaikum, semua

Hari ini, secara rasmi bermulalah Pesta Buku Antarabangsa Kuala Lumpur 2013. Fuh, dah sampai PBAKL, ya? That's mean...sudah hampir dua tahun saya bergelar seorang penulis. 

Yup, saya ingat lagi tahun lepas waktu pertama kali turun ke PBAKL, perasaan tu macam...hmmm...sukar untuk digambarkan. Pertama kali bertentang empat mata dengan para pembaca novel Jodoh Itu Milik Kita, dapat feedback face to face dan semestinya dapat peluk, laga-laga pipi dengan dia orang (perempuan aje, tau!). 

Jadi kali ini...it's the second time! Kali kedua saya turun ke PBAKL. Slot saya adalah pada hari Ahad, 28 Mei 2013, pukul 10.00 pagi hingga 1.00 tengah hari. 


Kalau sudi, datanglah dating dengan saya, ya...hehe...Sambil2 tu boleh dapatkan kedua-dua novel saya, Jodoh Itu Milik Kita dan Chan Rak Ter...Aku Cinta Kamu. 

~Kisah manis Aariz Danial dan Dahlia...~

~Kisah cinta bersulamkan aksi Karn Klaharn dan Dian Damia...~

Tak sabar untuk jumpa kamu semua!

Da..da!!

Salam sayang,
Cik SA

Share this:

ABOUT THE AUTHOR

Hello We are OddThemes, Our name came from the fact that we are UNIQUE. We specialize in designing premium looking fully customizable highly responsive blogger templates. We at OddThemes do carry a philosophy that: Nothing Is Impossible

10 comments:

  1. sis, sy br je abis bc CRT...wah tersangat la best..dh btul2 mcm realiti aksi2 dlm 2....sy sukaaaa....dgn cter akak ni.... hehe dan sukaaaaa dgn watak karn...sgt mlindungi dian....

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks a lot, dear.

      kan? kak sara pun suka Karn. erk! haruslah suka hero sendiri..haha

      Delete
  2. bile nk dtg Shah Alam??xtao la jdual psta bku bgai neh..jao sgt nk p kl..hahahhaha...tringin sgt nk laga2 pipi ngn kak sara..muahahahha

    ReplyDelete
    Replies
    1. next week ada pesta buku selangor kat SACC convention centre...insyaAllah, kak sara turun...=)

      Delete
  3. salam. kenapa ye buku CRT takde kat Popular n MPH? cari2 tak jumpa. hope ada lagi stok CRT ni. nak pi KL jauh.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam. setahu saya CRT dah ada kat kedai2 buku di malaysia. kalau susah nak dapat, u boleh beli secara online di sini:

      http://www.karyaseni.my/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.pbv.v2.tpl&product_id=60&category_id=6&vmcchk=1&option=com_virtuemart&Itemid=114

      Thank you.

      Delete
    2. Salam. CRT dah dalam gengagaman saya sabtu lepas. alhamdulilah ada lagi!
      ceritanya penuh action dan cukup menarik! syabas!! =)
      suka2...=)

      Delete
  4. done follow/singgah sini.. jom follow/singgah blog teman.. heee.. http://tengkubutang.blogspot.com/

    klu minat kucen leh follow blog ni jugak.. =)
    http://kucenkucenbelog.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. hai cik writer. saja nak drop komen kat sini. padahal boleh je terus ke facebook, tapi malu. kikiki.

    macam mana kite jatuh suka dengan jimk, macam tu la jatuh tergolek dan cintanya kite dengan crt..ack ni. hihi.

    sampai terdetik, betui ke seorang perempuan yang bikin novel ni? well.. perempuan, kalau buat cerita yang terpaksa guna keganasan terlampau ni, selalunya tak la sehabis ganas sangat. tapi cik writer bisa buat saya tabik spring la boleh hasilkan novel superb sebegini. dari awal sampai habis bermain dengan emosi, darah. phew. terus terang, ini berat punya jalan cerita. dan hasilnya, awesome gila!

    the best part ialah karn memang saya imagine as that guy yang puppy eyes tu. err, tak ingat nama. si dian pulak saya terimagine cik writer. cool uh? hahahaha. sebab dian tu novelis kot. and then dapat pulak ada plot kat pbakl, tergelak terus saya baca.

    and dari mula lagi saya tak suka kris. rupanya.. cis cis.

    adus, rasa nak komen panjang lagi. haha. well, sekarang tengah tunggu novel syafiq pulak. tak sabar teruk nih. hehe. kalau saya lapang, saya suka baca balik cerpen cik. best. pendek cerita, karya cik memang la terbaik. kalau boleh, post la cerpen sebarang dua. hoho. demand ;-p

    akhir kata, selamat maju jaya. terus hasilkan karya yang mantap! ;-)

    ReplyDelete
  6. nice dha baca 1x & akan di ulangi & patut di jadikan drama jgk.. TAHNIAH

    ReplyDelete