Special Edition untuk Chan Rak Ter…Aku Cinta Kamu?

Assalamualaikum, darlings… 

Nampak tak tajuk kat atas tu? Nampak, kan? Err, alkisahnya bukan saya nak up SE untuk CRT…ACK. Tapi, saja nak cakap (maybe mohon pendapat sikit) yang sejak kebelakangan ni ramai jugak pembaca CRT…ACK yang minta diadakan special edition untuk my second baby ni. 

Omo! How? What to do? Macam mana? Aduss….honestly, saya memang tak ada plan nak sambung CRT…ACK. Bukan tak nak, atau tak sudi tapi tak ada idea…huhu… Bak kata kakak saya, “SE macam tak sesuai sebab jalan cerita CRT…ACK memang dah tamat. Dah ada peleraian segala. Tapi kalau Ngah nak sambung lagi, bukan jadi SE dah tapi jadi CRT…ACK 2. Terus jadi novel baru, dengan watak penjahat baru yang lagi psiko, aksi yang lagi mendebarkan dan kejam, Karn, Dian dan anak diorng yang lagi terjebak dalam bahaya.” 

 Jawapan saya untuk cadangan kak long pulak, “Kalau CRT…ACK tu, ngah ambik masa setahun nak siap. Rasanya sambungan dia akan jadi 2 tahun kut. Sebab lagi berat dan bertambah konfliknye…” 

So, how’s that sound? Agak-agak patut ke saya cuba tulis sambungan CRT…ACK? Kalau saya betul-betul sambung, memang scene aksi tu akan saya buat lagi kejam ala2 Criminal Minds, gitu…haha… 

Apa-apa pun, buat masa sekarang…saya memang masih belum ada idea untuk sambungan CRT…ACK. Lagipun, saya sekarang ni baru mula date dengan Tuan Syafiq Tuan Haikal pula. Oh, itu lagi satu! Kisah Syafiq ni, saya nak kategorikan sebagai kisah berat melodrama which means, saya memang berniat nak buat readers menangis dan melalak. So hopefully, saya akan berjaya buat anda semua menangis. Amacam? Jahat tak saya? Haha! 

Ciao! Adios! 

Salam Sayang, 
Cik SA

Share this:

ABOUT THE AUTHOR

Hello We are OddThemes, Our name came from the fact that we are UNIQUE. We specialize in designing premium looking fully customizable highly responsive blogger templates. We at OddThemes do carry a philosophy that: Nothing Is Impossible

6 comments:

  1. saya setuju ngan idea CRT…ACK 2... moga impian jadi kenyataan yerk.. moga berjaya....

    psl Kisah Syafiq... kena standby tisu byk2 lah yer... sampainya hati mu... ishk! ishk! ishk!

    ReplyDelete
    Replies
    1. harus!! tisu kena jadi teman baik...haha...itu pun, kalau kak sara berjaya seksa jiwa raga kamu...=)

      Delete
  2. akak kalau boleh buat la novel lain.kalau sambung nnt akan jd meleret leret dan boring.apapun saya peminat tegar akak.chaiyokkkk!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hi, dear...

      skrg mmg dah start novel lain. dun worry, setakat ni mmg xde plan n idea utk wat CRT...ACK 2...hehe

      Delete
  3. As-salam,

    Pendpt sy, xperlu! CRT...ACK yg ada ni pun da cukup. Best!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam...

      thanks 4 ur pendapat. n thanks jugak sbb ckp CRT..ACK yg dah ada ni pun dah best. dun worry, so far xde plan pn nk sambung...hehe

      Delete