Custom made poster for Chan Rak Ter...Aku Cinta Kamu

Assalamualaikum, darlings!!!

Tada!!! Cik SA perkenalkan poster untuk novel CRT. Errr, ini actually custom made je. Tiba-tiba aje tangan ni terajin untuk godek2 buat poster...hehe...

So, yeah! Basically CRT is all about love and action. Just how far you would do for your loved ones? To die or to kill? 



Oh, yeah! In last entry, Cik SA dah janji nak inform progress CRT, kan? Well...alhamdulillah, dah siap. Cuma sekarang ni Cik SA still nak check balik, edit mana2 yang patut, touch up skit2 sebelum hantar ke pihak penerbit.

So hopefully, tak adalah aral melintang and ada rezeki untuk CRT betul2 keluar ke pasaran. InsyaAllah. Kita sama2 berdoa, ya.

Okeylah, till then!

Da..da!!

Salam sayang,
Cik SA

Share this:

ABOUT THE AUTHOR

Hello We are OddThemes, Our name came from the fact that we are UNIQUE. We specialize in designing premium looking fully customizable highly responsive blogger templates. We at OddThemes do carry a philosophy that: Nothing Is Impossible

2 comments:

  1. rindu dgn sara. :) ab tunggu novel ni di pasaran hehehehe ^^ good luck sara!

    ReplyDelete