Rindu sama blog sendiri...^_^

Assalamualaikum, semua

Rindu dengan Cik SA, tak? haha!! Saya? Haruslah rindu sama blog ni dan followers semua. Sorry, ya dah lama tak update blog ni. Dah bersawang dah pun ni...haha...

Well, Cik SA memang boleh dikatakan sangatlah busy sejak kebelakangan ni. Mana nak buat kerja office lagi, mana nak siapkan manuskrip CRT lagi.

Oh, speaking of CRT. Rombakan besar-besaran dah pun siap. So sekarang ni dah sambung balik dari bab yang tersekat hari tu. Serius, cabaran nak siapkan CRT ni memang lebih daripada nak siapkan JIMK dulu. Maybe sebab jalan ceritanya yang rasanya lagi berat daripada JIMK + setting kat Thailand...hehe...

Apa-apa pun saya akan cuba siapkan CRT secepat mungkin. Lagipun, penerbit dah asyik tanya tu. Adoi,  kena kejar dah ni....hehe...

By the way, selamat menyambut Ramadhan, ya. Huwaaa!! Lambat bebenor wish...sobs...sobs...

Salam sayang,
Sara Aisha

Share this:

ABOUT THE AUTHOR

Hello We are OddThemes, Our name came from the fact that we are UNIQUE. We specialize in designing premium looking fully customizable highly responsive blogger templates. We at OddThemes do carry a philosophy that: Nothing Is Impossible

5 comments:

  1. lama tggu~~~akhirnya kak sara ade blik

    ReplyDelete
    Replies
    1. opss, nmpak sangat lama x jenguk rumah sendiri...haha!!

      Delete
  2. salam ramadhan sara. haah balik pon. apa2 pon pas ni mesti ada citer2 ye...tak kisah le citer apa...rinduuuuu hehehe slamat kembali!!!

    ReplyDelete
  3. Lega hati ini, akhirnya awak dah kembali Cik Sara Alia. Lama gak menghilang, tgh siapakan CRT ke sampai lama sgt menyepi? awk tahu tak hari-2 mesti sy dtg jenguk blog awak, no new n3 pula. Rindu sgt kat CRT, rasanya bila nak update new n3?

    ReplyDelete