Lakorn oh lakorn!!!

Huwaa!!! Lamanya tak tulis review pasal lakorn. Sibuk punya pasallah ni...hehe...So lakorn apa yang saya tengok sekarang?

Well, it's Buang!! Yup, Buang lakonan RTeam (Rome & Rita) dan juga my fave heartthrob Pope dan couple dia, Esther yang comel. Okey, saya kena mengaku...tujuan utama saya tengok Buang adalah sebab saya nak tengok Pope. Boleh tak camtu? Haha....

Tapi nak buat cam mana, kan? I just loooove Khun Nu and Pat. Comel sesangat love story dia orang. And not to mention, Pope nakal sangat dalam ni...haha...

Pasal Rome & Rita punya kisah, saya tak peduli sangat sebenarnya. Berat sangat kut. Tapi kan...hantu tu macam tak menakutkan sangatlah. Atau maybe saya rasa macam tu sebab i've always like Noon as an actress. Jadi bila dia jadi hantu, rasa macam...pelik?

Next lakorn saya tengok is....Ngao Hua Jai. Okey, semalam baru tengok sebenarnya. Lakorn ni dah lama, tahun 2010 tapi belum sempat tengok. 

Hari tu saya juga follow lakorn Pang Saneha. Suka sangat Kan dan Cheer dalam tu...haha!!

Seriously, saya kena start balik tulis review untuk lakorn2 ni...=)

Da..da!!!

Share this:

ABOUT THE AUTHOR

Hello We are OddThemes, Our name came from the fact that we are UNIQUE. We specialize in designing premium looking fully customizable highly responsive blogger templates. We at OddThemes do carry a philosophy that: Nothing Is Impossible

9 comments:

  1. akak sara xlyn movie ke?? jnis yg rmntik comedy..bez tau

    ReplyDelete
  2. layan gak. contohnya bangkok traffic love story lakonan Ken. and then, one little thing called love. itu mmg the best!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. akak lom tgok fabulous 30?? aum n ken,bkn ken T,tp ken phupoom..best gak..

      Delete
  3. biasanya tgk kat website maane lakorn2 tu semua? sb susah gak nk cari full epi dgn eng sub...kongsila sket..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. tgk kt youtube jer. try search tajuk mana2 lakorn. cthnya: sawan biang english sub. nanti kuarlah yg ade sub punya...hehe...

      Delete
  4. bru abis tgk citer King Gor Rah Kah Gor Raeng mggu lps..huhuu..comey jer oil n kwan nih.ingt nk tgk plueng payu tp kt youtube xde eng sub yg full plk. hee

    ReplyDelete
    Replies
    1. KGRKGR mmg best, kan? Suka tgk time Oil jaga wife dia yang pegnant tu. sweeeet sgt...haha

      Delete
  5. kak sara,tengokla citer sawan biang..thai lakorn punya...besst citer ni kak sara :)

    ReplyDelete
  6. nisa: dh lama tengok, dear. dah ulang2 dah pun...hehe

    ReplyDelete