Jom ke Gathering 4 penulis!!!

Jom peminat2 buku tanah air!!! Kita berdating bersama empat penulis tanah air...Sara Aisha, Rehan Makhtar, Zura Asyfar dan Ezza Sara

Pada yang berminat untuk menyertai, kami mengalu-alukan. Pengesahan penyertaan adalah selewat-lewatnya pada 15.06.2012 untuk memudahkan pihak kami mengatur segalanya agar berjalan lancar. Pembayaran akan dibuat hujung bulan ni untuk terus book. (book awal dapat murah)..hehe.. 

Tarikh : 21-23 September 2012 (Jumaat - Ahad) 
Tempat: Residence Inn, Cherating 
Bayaran : RM 150 (Bujang 4-5 orang/ bilik)  
RM420 (Sepemeli 2 dewasa + 3 kanak2) 

*Bayaran adalah all in (tapi tidak termasuk pengangkutan ke sana) 

Bertemakan "WE ARE HOT" but SOPAN... 

Program akan kami update tak lama lagi. 

Jom kita sama2 meriahkan Gathering Hotties. Sebarang permintaan boleh letakkan nama di sini. Mohon nyatakan kehadiran anda adalah bersama family ataupun tidak bagi memudahkan pihak kami mengaturnya. (B=Bujang / F=Family)

'We are hot in our very own way. We are here to share and we know, you are here because you care..."

Salam sayang,
Sara Aisha

Share this:

ABOUT THE AUTHOR

Hello We are OddThemes, Our name came from the fact that we are UNIQUE. We specialize in designing premium looking fully customizable highly responsive blogger templates. We at OddThemes do carry a philosophy that: Nothing Is Impossible

4 comments:

  1. Hai Sara,

    Nak tanya, kalu sy nak duduk 2 org satu room boleh ke? bayar extra pon xpe sbb sy dgn member lebih selesa kalau kami berdua sahaja dlm bilik. Let me know please...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hai, Has...

      Oh, boleh2...Tapi sy cadangkan ambik pakej famili. RM 420, so sorang jadi RM 210 utk 2 malam.

      save skit mcm tu, sbb klu kira pakej bujang..RM150 X 4 orang (1 bilik 4 orang) = RM 600 utk 2 mlm. kalau duk 2 orang, jadi RM300.

      so a better option is pakej famili tu ya...=)

      Delete
  2. okay, kalu macam tu please include me and my friend in your listing. Details nanti sy bagi kat Sara. X sabar nak jpa you all, sy akan apply cuti in advance but kalu ada perubahan tarikh, let me know ok.

    ReplyDelete
  3. seriously memang nak ikut gathering ni..coz i'm a big fan of u and kak rehan..tapi waktu ni mungkin kena ikut kursus..huhu

    ReplyDelete