ThreeSisters@Sophie Paris

Assalamualaikum, semua.

Kenalkah anda pada Sophie Paris? Cewah, ayat skema betul. Sophie Paris ni jenama fashion yang berasal daripada Perancis, tapi dimulakan di Indonesia. Dah ada kat sana lebih 15 tahun, lepas tu ke Filipina,Vietnam dan Morocco. Kiranya Malaysia ni negara yang kelima. Baru aje buka bulan Januari lepas.



~Butik Sophie Paris Malaysia yang terletak di PJ~

Okey, nak dijadikan cerita...few days ago my sisters and i sign up jadi members Sophie Paris Malaysia. Actually, tak plan pun, tapi disebabkan saya memang suka produk-produk Sophie ni dan selalu juga beli beg dan kosmetiknya, jadi saya pun buat keputusan untuk join. Saya cuma perlu bayar RM 15.00 sahaja untuk lifetime punya membership. Kalau jadi ahli, boleh dapat diskaun untuk setiap item. Wah, itu i LIKE!! Saya memang suka benda-benda yang boleh jimatkan duit ni...haha...

So after a little bit of sisters' talk, we decided to have our very own blogshop (or rather pageshop) yang digelar sebagai "ThreeSisters@SophieParis". Saya dah mula siapkan page Facebook. Sila klik kat atas banner ThreeSisters@SophieParis kat bawah ni untuk melawat dan kalau sudi, tekanlah butang 'Like' tu, ya...hehe...

Blog rasminya pula, masih dalam pembikinan. Bila dah siap nanti, saya akan open to all. So buat masa sekarang, sila skodeng page dulu ya...hehe...

Pengumuman!


Page ThreeSisters@SophieParis will be launched on 05/05/2012. There will be a launching promotion for our customers. So, do check it out! 

Thank you so much!!! =)

Share this:

ABOUT THE AUTHOR

Hello We are OddThemes, Our name came from the fact that we are UNIQUE. We specialize in designing premium looking fully customizable highly responsive blogger templates. We at OddThemes do carry a philosophy that: Nothing Is Impossible

11 comments:

  1. yes.. k.yus pun suka produk Sophie Paris, cantik n harga pun murah.. tp blum sign up membership..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan? sy mmg suka produk dia. tapi nape akak tak join? banyak faedahnya. yg plg penting 20% diskaun...hehe

      Delete
  2. Replies
    1. wah, senior lar ni ya? selamat berkenalan! =)

      Delete
  3. sy pun dah jadi members...cume tak bape nak paham macam mane kaedah nak order n nk beli katelog baru..huhu

    ReplyDelete
  4. salam, saya baru jer dapat beg pertama Sophie Paris...hmmmm kualitinya mak aiii tak padan dgn harga, workmanship fail. sorry la condemn produk ni tapi itulah hakikatnya. Nak menyesal pun dah terbeli

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oh, ya ke?

      Untuk beg, saya lebih suka tengok sendiri kat butik untuk pastikan kualiti. jadi setakat ni, beg SP yg sy beli semuanya okey.

      Delete
    2. ya lah, next time saya kena pi sendiri kat butik SP la baru puas hati

      Delete
    3. yup, sbb sy perasan ad jugak few bags yg sy x berpuas hati. agk x berbaloi dgn harga. so make sure kn beli yg betul2 berbaloi je...=)

      Delete
    4. betul3...beg saya tu ok jer tapi tak padan dgn harga la sbnrnya

      Delete
  5. Hi..sy pon dh jd mber..tp kn ke blh pulangkn if ade defect within 30 days kn?sy dh order beg utk diri sendri jgk..tp xdpt lg ler..huhu..

    ReplyDelete