Syafiq Tuan Haikal dalam....Tentang Hati

Assalamualaikum, semua...

Tadi tengah duk buntu idea untuk sambung CRT, tiba-tiba...dang! Muncullah pula idea untuk Sara Aisha tulis kisah cinta Syafiq.

Ingat lagi tak pada jejaka psycho yang kasihan dalam JIMK? Adik Aariz Danial...yup, yang itulah. Dulu ramai juga yang minta saya sambung JIMK tapi untuk kisah Syafiq. Sebab ramai yang dah jatuh kasihan pada dia. Yalah, dia tu jadi jahat sebab keadaan dan salah faham. Masa tu jawapan standard saya macam ni... "InsyaAllah, kalau diizinkan-Nya dan idea pun muncul....akan adalah. Kalau tak, macam tu ajelah.."

Entah-entah hari ni seru dah sampai kut untuk tulis kisah dia pula. Dan tajuknya adalah....Tentang Hati. So dari Jodoh itu Milik Kita kepada Tentang Hati, ada sedikit flownya di situ, kan? hehe...

So...tak lama lagi, saya akan muncul dengan Tentang Hati!!!


Errr, sinopsis atau blurpnya belum siap lagi. Bab 1 pula baru tiga muka surat. Disebabkan terlampau excited nak tulis TH, jadi saja nak share kat sini.

Jangan bimbang, Chun Ruk Ter...Aku Cinta Kamu akan tetap diteruskan sampai ke noktah terakhir. Buat masa sekarang, saya akan berusaha untuk siapkan manuskripnya sebelum Ogos (ini dateline untuk diri sendiri, entah dapat capai entah tak...hehe).

Salam sayang,
Sara Aisha

Share this:

ABOUT THE AUTHOR

Hello We are OddThemes, Our name came from the fact that we are UNIQUE. We specialize in designing premium looking fully customizable highly responsive blogger templates. We at OddThemes do carry a philosophy that: Nothing Is Impossible

5 comments:

  1. b'gelen2 suka!!!

    xsabar nk tggu!

    *mata b'sinar2* \*0*/

    -jannah-

    ReplyDelete
  2. wah..bestnya!! :)
    tak sabar nak baca..huhu

    ReplyDelete
  3. Novel nih dah release ke belom.? Cari x jumpa pon.

    ReplyDelete
    Replies
    1. belum lagi. manuskrip sedang disiapkan...=)

      Delete