Sara Aisha di ThreeSisters@SophieParis

Assalamualaikum, semua

Apa khabar? Ingat lagi tak saya pernah inform pasal ThreeSisters@SophieParis? Well, page shop kami tu dah officially launched 6 Mei yang lalu. Saya gelar sebagai page shop, bukan blog shop sebab blognya belum siap...hehe

Apa-apa pun, jomlah jenguk page ThreeSisters, ya. Dan kalau boleh, like lah...hehe...


~Klik atas gambar di atas untuk ke page~

Barang-barang Sophie Paris ni best, tau! Saya suka sangat bag-bagnya. Kosmetik dia pun best. Oh, nampak sangat nak promote, kan? Tapi dah nama pun buat bisnes, kan? haha!!

Catalog vol. 4 ni esok akan launch. Silalah belek-belek. 


~Klik atas cover untuk melihat semua muka surat dalam katalog ini~

Mana yang berkenan tu, bolehlah PM kami kat page ThreeSisters atau emel kami di:

threesistersatsophieparis@gmail.com

Kalau ada yang berminat nak jadi member Sophie Paris, boleh juga PM/emel kami. We'll get back to you ASAP..=) For your information, yuran seumur hidup hanya RM 15.00 dan members dapat 20% diskaun. 

Happy shopping, darlings!!

Salam sayang,
Sara Aisha


Share this:

ABOUT THE AUTHOR

Hello We are OddThemes, Our name came from the fact that we are UNIQUE. We specialize in designing premium looking fully customizable highly responsive blogger templates. We at OddThemes do carry a philosophy that: Nothing Is Impossible

1 comments:

  1. dah like..nanti nk jamu mata dl...kalo da yg berkenan ain contact sara k(^__^)

    ReplyDelete