PBAKL --> I'm coming + Handmade bookmarks

Assalamualaikum, semua...

Wah, esok sudah 28 Mei 2012. Lagi beberapa jam sahaja lagi saya akan ke PBAKL untuk bertemu dengan pengunjung dan peminat JIMK. Ada ke peminatnya? haha!!

Sebenarnya saya mahu hadiahkan sesuatu yang special buat peminat JIMK yang datang. Tapi...nak dijadikan cerita, saya tak sempat nak tempah hadiah (busy sangat dengan kerja office). Lepas tu bila pergi cari something kat kedai, tak adalah pula yang berkenan...huhu...

So, i buat keputusan untuk....buat sendiri gift tu. Dan akhirnya, ta da!!! 


Siaplah handmade bookmarks untuk dihadiahkan esok, tapi buat yang 30 terawal aje. Sebenarnya saya buat dalam 50 lebih keping. Tapi, kena divide untuk pengunjung 6hb nanti. Sorry ya, sebab tak buat banyak. Tak sempat dan tak larat sebenarnya. Apa taknya, semalam baru saya buat...huhu...

Inilah sahaja pemberian tak seberapa daripada saya buat penyokong JIMK yang selama ini bersama saya. Terima kasih sangat ya, darlings! 

Dan buat yang akan datang esok, selamat bertemu. Tak sabar saya nak jumpa anda semua. Love you mucho!!! haha...

Salam sayang,
Sara Aisha

Share this:

ABOUT THE AUTHOR

Hello We are OddThemes, Our name came from the fact that we are UNIQUE. We specialize in designing premium looking fully customizable highly responsive blogger templates. We at OddThemes do carry a philosophy that: Nothing Is Impossible

3 comments:

  1. salam kak sara..
    td ain nmpk kak sara..
    memakai dress putih belang maroon n berselendang maroon..
    ceria jea muka kak sara..
    tp xsmpt nk tgr coz akak da nk lintas jln ngn kak rehan..

    ReplyDelete
  2. ohhh ni la penulis jodoh itu milik kita. baru tau. hehe one of the best book i've read :D

    ReplyDelete