Sara Aisha di PBAKL - Jom berjumpa!!!

Assalamualaikum, semua.


Pesta Buku Antarabangsa Kuala Lumpur (PBAKL) 2012 is coming soon....very soon!!! Lagi empat hari sahaja lagi. Aduh, sebelum ini tak adalah saya rasa excited begini. Tapi tahun ini akan jadi berbeza. Sebab, saya akan ke sana bukan setakat sebagai penggemar buku tetapi...juga sebagai seorang penulis. Serius, rasa pelik sikit perasaan ni. Rasanya saya masih belum membiasakan diri dengan keadaan dan perasaan sebagai seorang penulis. It's a brand new world for me...hehe...

Insya'Allah, saya akan berada di sana pada 28 April (Sabtu) dan 6 Mei (Ahad) pada pukul 11 pagi untuk sesi autograf. Buat pembaca yang sudah mendapatkan JIMK dan mahu mendapatkan sign saya, sudi-sudikanlah jenguk, ya. Saya teringin mahu bertemu face to face dengan pembaca yang selama ini menyokong saya, dan berdiri teguh di belakang saya. Terima kasih, ya..=)


Dan yang belum mendapatkan JIMK, sudilah juga kiranya datang ke booth KS untuk dapatkannya. Harapan saya agar anda tidak akan kecewa dengan novel pertama saya ini. Tapi, saya sedar sebagai penulis baru, pasti ada banyak kekurangan dan kekhilafan dalam karya saya itu, jadi untuk itu...saya mohon maaf dulu, ya. 


Selamat bertemu, semua!!! =)

Salam sayang,
Sara Aisha

Share this:

ABOUT THE AUTHOR

Hello We are OddThemes, Our name came from the fact that we are UNIQUE. We specialize in designing premium looking fully customizable highly responsive blogger templates. We at OddThemes do carry a philosophy that: Nothing Is Impossible

5 comments:

  1. ala, rasanye cm xdpt jmpe kak sara la..
    tp pape pn, gd luck tau kak sara..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ala, tak pelah...belum jodoh tu...hehe
      thanks tau..=)

      Delete
    2. ermm, tau xpea.. xde rezeki nk jmpe..
      pape pn i sokong kak sara..
      jgn sesekali give up..

      Delete
  2. ala..mmg xdpt la nk jmpa...huhuhu

    p/s: sara asal kelantan ek??hari tu baca JIMK buat kali yg ke2 & terbaca bio sara kat dlm novel tu(^__^)

    ReplyDelete
    Replies
    1. xpe2..lain kalilah..hehe...

      yup, asal kelantan. tapi ibu belah kedah, so jadilah kelantan + kedah, tapi duk shah alam...hehe

      Delete