My blog's new look

Yay, pagi tadi baru dapat doodle header yang ditempah khas daripada Cik Merah itu Jambu. Alhamdulillah, berpuas hati dengan khidmat beliau. Comellah, cik Merah! Sebijik macam permintaan saya. Thanks, tau! =)

So, pembaca semua...jangan cilok gambar kt header di atas, ya! Itu muka saya pakai spec, tau...haha!!! 

Setelah beberapa jam duk godek2 design blog, ta da!! Inilah hasilnya. Frankly speaking, saya agak berpuas hati dengan rupa baru blog ni. Kemas sikit. Dan oh! Saya dah tukar tajuk blog jadi "Kisah Sara Aisha". Entahlah kenapa, tapi mungkin saya rasa itu lebih proper. 

Okeylah, itu saja. Da da!! =)

Share this:

ABOUT THE AUTHOR

Hello We are OddThemes, Our name came from the fact that we are UNIQUE. We specialize in designing premium looking fully customizable highly responsive blogger templates. We at OddThemes do carry a philosophy that: Nothing Is Impossible

6 comments:

  1. Macam mana ya nak tukar blog header sendiri? Nak kena design dulu lah kan?

    ReplyDelete
  2. a'ah..klu nk yg custom made kn design sendiri. tp bg yg x reti mcm sy ni..blh tempah dgn org yg terer...hehe

    ReplyDelete
  3. dulu selalu j jadi silent reader sara..sbb nye xboleh nak komen..xtau la kenapa..huhu..tp sejak layout baru n..ain dh boleh komen...novel+cerpen sara sume dh khatam..lakorn pon dh stat tgk..refer pd link yg sara bagi..hehehe..thanx sara(^__^)

    ReplyDelete
    Replies
    1. thx a lot, darling. thx sbb sokong kak sara.. wah! awk pn dh start lakorn? then selamat jd peminat lakorn..hehe

      Delete