Title apa, ya?

Assalamualaikum, semua. 

Wah, lamanya tak blogging. Bukan saya tak mahu, tapi selalu saja tak ada masa. Serius, saya ada banyak nak ditulis di sini. 

Contohnya pengalaman hiking di Dabong hari tu, rock climing di Batu Caves, lakorn yang sedang ditonton sekarang ni iatu Love On Air lakonan Om dan Cherry dan k-drama yang buat saya addicted sangat2 aka The Moon That Embraces The Sun.

Oh, saya betul2 kena cari masa nak tulis entri pasal itu semua (dahlah saya ni suka tulis panjang2..haha!)..

Anyway, sekarang ni pukul 4 pagi. 12 pagi tadi saya baru saja selamat sampai rumah dari outstation kat Perak. Yup, belum tidur lagi ni. Haha, apa nak jadi dengan Cik Sara Aisha kita ni, kan? Tak reti-reti nak gi tidur ke?

So, apa saya buat sampai belum tidur ni?

Well, saya baru saja siapkan cerpen terbaru yang sudah lama tertangguh tu. Nantikan next entri, ya! Dan...tolong komen, boleh?

Thanks a lot. Da..da...gud nite..errr...gud morning! Sweet dream...=)

Share this:

ABOUT THE AUTHOR

Hello We are OddThemes, Our name came from the fact that we are UNIQUE. We specialize in designing premium looking fully customizable highly responsive blogger templates. We at OddThemes do carry a philosophy that: Nothing Is Impossible

2 comments:

  1. nanti rajin-rajin la buat banyak lagi cerpen. and next novel pleaseeee??? *kekelip mata*
    hehehe ^^
    btw, kite suka cara penulisan awak cik Sara Aisha. Good job! :-)

    ReplyDelete
  2. @nurul: insya' Allah, now ni tgh ad semangat utk menulis novel..haha!!

    next novel? dlm proses. cuma kali ni, mungkin ambk lbh masa untuk siapkan..=) and oh, thanks tau sbb suka penulisan sy..=)

    ReplyDelete