Jodoh itu Milik Kita - Review s@r@ sassy gurlz

Di sini ingin saya kongsikan satu review daripada pembaca JIMK. Review ini ditulis oleh cik penulis kita yang comel aka s@r@ sassy gurlz atau nama sebenarnya Nur Ezzah Maisarah Mokhtar.

Komen ini ditulis adik Sara di grup FB JIMK. 

Thanks so much, darling. Terharu tau dengan review Sara ni. Alhamdulillah, gembira Kak Sara dengan penerimaan Sara dan famili. Kak Sara doakan Sara berjaya dengan manuskrip CUS Sara. (Ok, serius pelik bila cakap dengan org sama nama ni. Cam cakap dengan diri sendiri je...haha!!) 

Thanks again and...luv u!! =)

******************
Nur Ezzah Maisarah Mokhtar

ehem-ehem... first maaf kalau post sy ni bakal menyemakkan group aarilia nih.. saya nak buat pengumuman nih!!! saya baru sahaja menghabiskan JIMK... hehe.. maaf terlambat kak Sara Aisha... sebab sngat333333333 buzy.. (baca pun lepas turn ibu n kakak) hehe..

komen saya pasal cerita nih,,, dia orang ni kerap jugak bergaduh eh.. tp cepat baik.. sngat2 sinonim dengan kisah suamai isteri kan.. Hmm,, ada bnyak part y nampak sngat sweet... mgkin tema mcm ni dah selalu owg buat.. (kahwin paksa an...) tapi kak Sara olah dengan sangat kemas.. jalan cerita nmpak tersusun.. x nmpak meleret-leret pun... hehe..

watak Aariz tu terlampau terhimpit ngan kisah silam... lepas tu dapat bayangkan kechumelan Dahlia tuh.. dan dapat rasa betapa psycho nyer si Syafiq tuh... romantik ada, saspen ada, geli hati ada, saya rasa mcm tercampak dalam dunia percintaan Aariz dan Dahlia... akak menerapkan nilai sebuah cinta yang biasa-biasa dan menjadikan cerita ini luar biasa.. cehwahh.. n y pling sy suka dalam cita nih, dia owg respect each other... novel ni langsung x nmpak fantasi sangat.. nmpak mcm watak2 ni idup.. yalah,, dia orang rasa sedih, marah, kesal.. semuanya diadun dengan sebati... hehehe.. okay done.. smpai sini saja.. kang orang marah pulak sy komen lebih2... heheh...

p/s::: Ibu n kakak sy pun suke novel nih... tahniah kak Sara.... hope akan terus hadir dengan karya yang lebih meletuppp!!!! hehehe... (bila habis bc cite akak,, semangat jadi lebih berkobar-kobar nk siapkan CUS... walaupun mgkin x sebagus cerita akak ni,, tp akan cuba sedaya yang termampu)hehe.. =)


Share this:

ABOUT THE AUTHOR

Hello We are OddThemes, Our name came from the fact that we are UNIQUE. We specialize in designing premium looking fully customizable highly responsive blogger templates. We at OddThemes do carry a philosophy that: Nothing Is Impossible

1 comments:

  1. wahh.. terharulah...
    sebab kak Sara share sy punya preview nih..
    tp rasa segan plak... hehehe..

    ReplyDelete