Jodoh itu Milik Kita - Dalam carta Bestseller!!!

Alhamdulillah, syukur sangat2 ke hadrat Illahi. Hari ini saya dimaklumkan oleh pihak KS bahawa novel Jodoh itu Milik Kita menduduki no. 3 dalam Carta Bestseller POPULAR dan no. 5 Carta Bestseller MPH, selepas seminggu berada di pasaran. 

Bagi seorang penulis baru yang tidak ada nama dalam dunia penulisan ini, saya kira ini sebagai suatu permulaan yang agak baik dan menggembirakan...=)

Sungguh!! Semua ini berkat rezeki daripada-Nya dan juga sokongan daripada para pembaca. Terima kasih, semua! Terima kasih kerana menerima kehadiran saya dan novel pertama saya ini, juga kerana menerima segala kekurangan dan kekhilafan yang ada dalam novel JIMK. Insya' Allah, jika ditakdirkan ada novel kedua saya nanti, akan saya perbaiki apa yang termampu.

Terima kasih buat kesekian kalinya.

Salam Sayang,
Sara Aisha

Share this:

ABOUT THE AUTHOR

Hello We are OddThemes, Our name came from the fact that we are UNIQUE. We specialize in designing premium looking fully customizable highly responsive blogger templates. We at OddThemes do carry a philosophy that: Nothing Is Impossible

21 comments:

  1. tahniah sara...saya baca kt sini pun dah tahu cite ni best...dah order tp x sampai lg....x sempat nk pos duit ke msia...

    ReplyDelete
  2. @ana: thanks, dear. oh, ana bkn kt malaysia ya?

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah...mabruk,
    itulah yg dnamakn rezeki sara...dan sara memang layak mnerimanya...! Teruskn brkarya....dr kjauhan ni hani sentiasa mdoakn kjayaan sara

    ReplyDelete
  4. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  5. soalan cepumas.. kak sara kata td JIMK da tsenarai dlm carta. tahniah kak sara! n bleh x nk tw daa brp byk buah JIMK dijual erk bt msa skrg?? :)

    ReplyDelete
  6. taniah sara...cete awak memang best sampai kakak saya x bangun2 dari katil baca cete awak nie...

    ReplyDelete
  7. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  8. kak sara ade lg x novel yg de sain kak sara...nk bli pd akk la...huhuhhu...ritu xsmpt nk bli tyme kak sara offer tu...huhuhuhu...nk bli yg ade sain kak sara....spesel sket...^_^*

    ReplyDelete
  9. congrats! mmg best..i like the story. baca in one day! nasib baik wkend..baca xleh letak at all. except time solat n meal time! good job! ;)

    sz

    ReplyDelete
  10. salam... nk tnya, masih ada lg ke novel nie kat pasaran? mggu lepas sy nk beli dkat popular, tp xda pon... huhu... sedih2... ;(

    ReplyDelete
  11. @hani: thanks, dear...alhamdulillah, rezeki dari-Nya. =)

    ReplyDelete
  12. @kasih jelita: brp byk?? itu sy pn x sure sgt. KS je kot yg tahu. sorry ya...=)

    ReplyDelete
  13. @princess sasa: thanks...hehe...Alhamdulillah, gembira sy sbb awak dan kakak suka citer ni..=)

    ReplyDelete
  14. @katharina: thanks, dear...=)

    ReplyDelete
  15. @adeq kewchiq: buat ms skrg, stok x de ngn kak sara. maybe kak sara akn ambik stok nanti. ape kata adeq emel kat sy, inform psl nk beli JIMK?? emel kt sitisarahaishah@gmail.com

    ReplyDelete
  16. @sz: thanks, dear..wah!! then thanks to weekend sz dpt habiskan dlm 1 day je...hehe...=)

    ReplyDelete
  17. @anonymous: maybe out of stock. nanti sy taye KS sm ade stok br dh sampai ke blm ya? atau...ap kata order online dgn Karyaseni? Ade RM3 diskaun + free postal charge + cepat sampai sebb guna pos laju..=)

    ReplyDelete
  18. ok... tq2... nanti sy g cri sekali lg... klu xda jugak, sy beli order online... tq...:)

    ReplyDelete
  19. Sara, Tahniah... I dah baca 4 kali novel ni.... sbb minat sgt dgn cara garapan awak, i siap rekemen kat sorang akak ni masa kat MPH last week... tak sangka dia beli... :)i jugak respect cara penulisan dialogue dlm bahasa inggeris yang awak masukkan dalam novel... good!! Good luck for your second novel. Gambate kudasai....

    ReplyDelete
  20. @from tokyo: thanks, dear..alhamdulillah, lega dan gembira saya dengan penerimaan awak pada JIMK. semuanya rezeki dari-nya..=)

    wah, thanks jugak tau sbb tolong promote pd kakak tu..hehe..

    ReplyDelete