Finally!!! Cover Jodoh itu Milik Kita is out..=)

Alhamdulillah, rasa gembira sangat bila tengok cover JIMK yang dah dipamerkan secara rasminya oleh pihak KS hari ini. 

So, tada!!! Inilah dia cover JIMK!! =)


Wedding card ni!!! Hehe...

Yup, cover ini adalah based on kad kahwin. Sekali tengok, memang ingat kad undangan perkahwinan tetapi rupa-rupanya cover novel...hehe...

Saya sangat-sangatlah berterima kasih pada En. Muz dari KS sebab dah hasilkan cover yang bagi saya cantik. Saya ingat lagi waktu En. Muz tanya nak cover macam mana, saya cuma jawab... "Saya nak cincin atas cover tu.." 

So, nah..ambik!! Bukan setakat cincin yang saya dapat, bunga tulip kuning dan kad undangan kahwin pun ada sekali...haha!!

Blurp (sinopsis belakang) JIMK:

“Kita tidak akan dikahwinkan dengan seseorang atas sebab jatuh cinta atau saling cinta mencintai kerana kita akan berkahwin dengan jodoh kita, jodoh yang Allah telah tetapkan sejak azali…”

SIAPA sangka itulah yang tersurat buat Dahlia dan Aariz Danial. Ikatan suci yang tercipta antara mereka bukanlah kerana cinta yang menggebu dalam hati, mahupun kasih yang membara. Tetapi kerana sikap mementingkan diri seorang manusia bernama Syafiq.

“Janganlah suka sangat kacau saya, Aariz. Tak larat saya nak layan perangai awak tu, tau. Nakalnya, ya ampun!!” – Dahlia

“Okeylah, okeylah. Just kidding. Dahlia Darius bukan isteri baru yang saya beli. She’s a gift. Hadiah paling istimewa yang dihadiahkan Allah untuk saya. Puas hati?” - Aariz Danial

“Aku takkan biarkan kau bahagia, Aariz Danial! Kebahagian yang bernama Dahlia itu… akan aku rampas sekejam mungkin!” – Syafiq

Tatkala persoalan demi persoalan mula timbul di sebalik tulusnya seorang lelaki bernama Aariz Danial, mampukah Dahlia terus teguh berdiri mempertahankan cinta buat suami sendiri? Atau mungkinkah mahligai bahagia mereka rebah menyembah bumi sebelum ianya sempat bermula? Apakah akhirnya Syafiq yang akan tersenyum puas tatkala melihat kehancuran seorang lelaki yang paling dibenci… iaitu abangnya sendiri?

Harga:

SM : RM26.00
SS : RM29.00

p/s: tempahan akan dibuka sedikit masa lagi..=)

Share this:

ABOUT THE AUTHOR

Hello We are OddThemes, Our name came from the fact that we are UNIQUE. We specialize in designing premium looking fully customizable highly responsive blogger templates. We at OddThemes do carry a philosophy that: Nothing Is Impossible

15 comments:

  1. ye la..skrg baru prasan buku ni design wedding card..kak harga buku ni bapa?? nk bajet duit ni..hehehe

    ReplyDelete
  2. @aisy: alamak! lupa plak nk ltk price kt situ..thx sbb tye, dear...hrga dia RM26 (SM), RM29 (SS)

    ReplyDelete
  3. cantik cover tu... lain dari yg lain....

    ReplyDelete
  4. tak sbar bak beli. dia umumkan je boleh pesan, sya terus je beli. hehe. nak jd yg first membeli. dari dulu lagi dah save bajet. hehe

    ReplyDelete
  5. waaa...black so cool... kompem nak beli nanti.

    ReplyDelete
  6. rm 26..ok set..thx kak sara..

    ReplyDelete
  7. Congrats!
    Wow. Speechless now.

    p/s: I need to reserve my comment about the new layout as I don't know any better. Peace!

    ReplyDelete
  8. Mesti tebal en, kak sara... Berapa page tu?

    ReplyDelete
  9. @aida sherry: thx, cover tu mmg sy suke...hehe

    ReplyDelete
  10. @kia: thx, terharu plak..hehe

    ReplyDelete
  11. walow cmna pon msti beli jugak novel ney! msti!!!
    cover dia cantik len dri len...

    ReplyDelete
  12. @tulip kayma: ya!! itu yg kt mau!! hehe..thx ek

    @missmilo: insya' Allah dlm few das lg ad kt kedai..=)

    ReplyDelete