Pengumuman daripada penerbit Karyaseni

Saya tidak pasti sama ada pembaca sudah pun tahu mengenai perkara ini, tetapi bermula dari 01 Januari 2012, penerbit Karyaseni akan menggunakan Website Baru. 

Ini adalah notis yang terpampang di laman web Karyaseni yang sedia ada:

NOTIS


Pada Januari 2012, Karyaseni akan menggunakan Website Baru yang memerlukan pembeli untuk mendaftar keahlian sebelum membeli.

Dengan kemudahan website baru ini, akan memudahkan anda mendapat No Order, Notis terus ke email anda tentang penerimaan pembayaran, Notis Penghantaran novel terus ke email anda.

Kami akan menggunakan website baru pada 1/1/2012. Daftar keahlian lebih awal, bagi memudahkan anda membuat langganan novel untuk 2 novel januari nanti.

Kami akan membantu anda jika anda mengalami masalah.

NOVEL JANUARI 2012:


KAMPUNG GIRL - Umi Kalsom
JODOH ITU MILIK KITA - Sara Aisha

Untuk melihat notis ini di laman web KS, sila klik di sini.
________________________________________

Perasan tak kat notis paling bawah tu? Yup, Jodoh itu Milik Kita!!! Serius, tak boleh control diri sendiri daripada rasa excited bila tengok tu..hehe..Tiba-tiba je rasa Januari tu macam lambat je...=)

Jadi kepada peminat JIMK yang ingin melanggan JIMK daripada pihak Karyaseni, bolehlah daftar kehalian nanti, macam mana caranya, saya tak pasti sangat...tapi bolehlah hubungi mereka, ya.

Bagi yang ingin order terus daripada saya pula, nanti saya announce bila dan macam mana...=)

Terima kasih, semua!!!

Share this:

ABOUT THE AUTHOR

Hello We are OddThemes, Our name came from the fact that we are UNIQUE. We specialize in designing premium looking fully customizable highly responsive blogger templates. We at OddThemes do carry a philosophy that: Nothing Is Impossible

11 comments:

  1. Januari ek? xsabarnye... lagi beberapa ari je nk januari ni...

    ReplyDelete
  2. announce cepat2 tau..xsabar nak order dari sara ni..nanti leh dapat JIMK siap dengan sign sara lagi..hehehe

    ReplyDelete
  3. suke2....nk borong due2 novel..hehe

    ReplyDelete
  4. kslau boleh saya nak tahu berapa tebal manuskrip kakak? n satu bab ada berapa page. maaf kalau saya bertanya.

    ReplyDelete
  5. x pe, kak sara x kisah pn. tanyalah apa pn..hehe

    tebal mss, 694 m/s, times new roman, double spacing. tp bila jdk novel, akn jadi lbh tebal dr ni sebab template novel lbh kecil berbanding A4 size.

    satu bab dlm JIMK plg min ad 4 pages, plg max rsnye 17 pages...=)

    ReplyDelete
  6. @dila: yay!!! jgn lupe tau, beli..haha!! =)

    ReplyDelete
  7. @me: yup, nanti sy announce...nk tye cara dr publisher dulu..hehe

    ReplyDelete
  8. @wc: tgh membilang hari ni, wc...x sbr sgt!! hehe

    ReplyDelete
  9. x sabar tgu novel kuar...

    ReplyDelete
  10. nanti wae warkan lah diblog ni sebab akak nak order via adik ..ek..sbb nak dapat signature..akak baru terjumpa blog ni..tadi..dan dah baca. citer yg menarik.. kesian Dahlia kan..

    ReplyDelete
  11. @aurora watie: thx!! =)

    @ida: insya' Allah, akn diwar-warkn. skrg pn sy tgh tunggu price dr KS b4 bukak tempahan. thx ek kak ida, sbb suke citer ni..=)

    ReplyDelete