Jodoh itu Milik Kita ---> T.A.M.A.T


Wah!! Lamanya tak blogging. Bukannya apa, saya terpaksa bertapa untuk siapkan JIMK. So kenalah low profile jap. FB pun kurang aktif, twitter lagilah…sebab saya sgt jarang bukak twitter sendiri….hehe…

And speaking of JIMK, secara officialnya JIMK telah pun siap. Alhamdulillah, akhirnya berjaya juga saya siapkan karya pertama saya ni. Fuh, lega betul bila saya taip lima huruf T.A.M.A.T. Tapi kan, sekarang rasa mcm rindu nk tulis pasal Aariz Danial dan Dahlia. Yalah, selama enam bulan lamanya saya hidup bertemankan dua watak ni (tigalah kalau termasuk si psycho Syafiq). Makan, minum, tido pun asyik pikir pasal JIMK…haha!

So di sini saya nak ucapkan terima kasih banyak2 pada semua orang yang menyokong. Famili yang sgt sporting dan memahami bila saya buat ‘dek’ je kat diorang dan lebih banyak duk depan lappy daripada join diorg borak2. Sorry ya…hehe, lps ni kita smbg spend masa sama2..=)

Buat peminat JIMK juga, terima kasih sgt2. Paujia Bella, Mimi Syafiqah, Sarah Afar, Akeem, Msmitchie dari German (jauh betul peminat JIMK) dan semua yang lain. Walaupun saya tak ingat nama korang semua, korang tetap ada dalam hati saya dan hati Aariz Danial…cewah!! Haha!!

Juga buat Kak Maria Kajiwa sebagai sifu saya yang dah banyak memberi tunjuk ajar, terima kasih sangat2!! Tapi lps ni mesti seram nak tau pendapat akak. Takut kena rotan...haha!!

Buat Karyaseni especially En Muz, terima kasih juga kerana sabar menunggu manuskrip JIMK ni siap. Rasanya En Muz dah sampai tak larat asyik tanya pasal perkembangan JIMK…hehe. Apa pun, thanks En Muz!!!!

So u alls….nantikan Jodoh itu Milik Kita di pasaran nanti ya! The exact date kuar akan saya announce nanti. Jeng…jeng…jeng…=)

Last but not least, sayang semua!!! Mmmmuahhh!!! Haha!!

Share this:

ABOUT THE AUTHOR

Hello We are OddThemes, Our name came from the fact that we are UNIQUE. We specialize in designing premium looking fully customizable highly responsive blogger templates. We at OddThemes do carry a philosophy that: Nothing Is Impossible

23 comments:

  1. thanks for seru nama saya [paujia bella] *sengih mcm org tak betul dpn lappy nie* thanks for the spend times for JIMK .. to sara family kem salam lepas ni suda bole bah gabung balik =)

    p/s Sara take a gud care of ur self la..makan,tido,mandi,keja all bout JIMK..hehe funny but qt intresting for the imagination...

    ReplyDelete
  2. OMG you're done. :-) So, now you can actually go around and ask people to buy your novel. Hehe.

    Yes, do let us know when the book is out.

    And all the best to you!

    P/s: And thank you for mentioning moi.

    ReplyDelete
  3. uit..nme kiter pun ade..hehehe..so..muz de gtau x biler akan kuar?

    ReplyDelete
  4. alhamdulillah....
    akhirnya...
    tak sabar nak cari dekat kedai nnt...

    ReplyDelete
  5. Tahniah Sara.. Tumpang bahagia .. seksa nak siapkan satu-2 manuskrip tu hanya Allah yng tahu.. huhu

    ReplyDelete
  6. tahniah sara.......happy bila tgk sara berjaya jgk siapkn JIMK...x saba nk tunggu kuar...

    ReplyDelete
  7. congratulations Sara...x sbr nak dptkan JIMK...:)

    ReplyDelete
  8. @msmitchie: yup, finally!!! i'm done. it feels like a loooong journey, but i enjoyed every bit of it...=)

    ReplyDelete
  9. @paujiabella: wc, dear...itular, demi JIMK sy mmg dh jd mcm org x betul. everything pn psl JIMK....haha!!!

    ReplyDelete
  10. @kak mimi: en muz ad jgk bagitau, tp still x confirm lg. so selagi x btl2 confirm sy x leh announce lg. akak sbr tunggu, ya? sikit je lg...pasni dh blh dating ngn Aariz...haha!!

    ReplyDelete
  11. @ummi rahimi: thx, dear!!! thx sgt2 ats support selama ni...=)

    ReplyDelete
  12. Ad_dEen: yup, alhamdulillah, lega betul dpt siapkan...=)

    ReplyDelete
  13. RinsyRyc: thanks! yup, betul tu. Allah je yg tahu betapa susahnya nk siapkan satu mss. xleh imagine cm mn penulis senior blh kuarkan byk novel. kuat betul semangat diorg. tp, klu kita betul2 berusaha, x de apa yg mustahil, kan? hehe

    ReplyDelete
  14. sue: hehe, thx! itular, x sngka, kan? berjaya jugak sy siapkan...=)

    ReplyDelete
  15. fiza: thx, dear!! thx sgt2 for ur support...=)

    ReplyDelete
  16. Congrates... Xsabar WC nak beli...

    ReplyDelete
  17. kak sara...mana tak jumpa pun jimk dahh...lama dah tunggu taw takk....tengok dekat belog pn yang saya dah baca dahh..mana nii..dekat penulisan 2u dah kuar ke?oo sampai hati tak sebut nama saya.sedey laa.majok namplohsaaat.sobb sobb sobb hahaha neway tahniah sebab berjaya siapkannnn..chaiyokk22

    ReplyDelete
  18. @kinder bueno: ala, sorry...x ter'mention nm awk...huhu...tp kn, awk ttp di hati sy (ayt klise btl..hehe)

    kt p2u tu mmg dh stop sbb kn tunggu kuar di pasaran, which bln 1 ni..=)

    thx tau, sebab sokong JIMK selama ni...mmmuah!!!

    ReplyDelete
  19. kak bla dh kuaq nnti jgn lupa infom kt saya ye......coz xsabar nk baca cita nie....

    ReplyDelete
  20. tadi dalam train nampak orang baca buku nie.. boleh tau tak kat mana boleh dapat???

    ReplyDelete