Jodoh itu Milik Kita in....Januari!!!

Alhamdulillah, syukur ke hadrat Illahi. Pihak penerbit (Karyaseni) sudah pun mengesahkan bahawa JIMK akan keluar pada bulan Januari nanti. Insya' Allah, pertengahan bulan...maybe 15/16 hb.

Serius! Rasa macam over the moon. Impian saya untuk melihat JIMK dalam bentuk novel akhirnya sudah hampir pasti menjadi kenyataan. Dan selepas ini bolehlah peminat JIMK memeluk cium JIMK...haha!!!

Pada siapa yang mahu membuat tempahan directly dengan saya (boleh dapat signature sekali), akan saya announce bila boleh hubungi saya untuk tindakan selanjutnya. Memandangkan ini adalah kali pertama novel saya diterbitkan, saya pun tak sure sangat procedure nya macam mana. so kena confirm kan dulu dengan pihak penerbit. Apa-apa nanti, saya akan announce di blog ini dan juga di grup FB JIMK (untuk link, sila lihat di sebelah kanan anda...hehe).

Dan akhir kata, jom skodeng Aariz Danial sekali lagi. Manalah tahu kalau2 ada reader yng dah lupa macam mana rupa dia...haha!!



Share this:

ABOUT THE AUTHOR

Hello We are OddThemes, Our name came from the fact that we are UNIQUE. We specialize in designing premium looking fully customizable highly responsive blogger templates. We at OddThemes do carry a philosophy that: Nothing Is Impossible

10 comments:

  1. Tahniah Sara! Nak order melalui awak la sbb dapat otograp! Teheee. :)

    ReplyDelete
  2. serius kak sara bulan januari keluar...??
    kak sara bleh x kalau personal msg kt fara...pliss...takut fara xonline jaa..pliss...pliss...

    ReplyDelete
  3. syira: thx, dear!!! dh x sbr ni...hehe

    ReplyDelete
  4. Ednin: thx, insya' Allah nanti boleh order ya...hehe..=)

    ReplyDelete
  5. fara haniey: ya, sayang...insya' Allah, Januari nanti kuar, skrg tgh tnggu cover siap...=)

    personal msg? insya' Allah, kak sara akn send nanti...=)

    ReplyDelete
  6. hai akak sara,saya memang pengikut setia novel JIMK dan tgh tunggu keluarannya.nanti bila dah keluar,i nak tempah ngan akak boleh tak...takut tak sempat nak belilah akak....

    ReplyDelete
  7. @katharina: ok, set! nanti bila dh blh order ngn kak sara, i'll announce kt sini..=)

    btw, thx sgt2 sbb follow citer kak sara...=)

    ReplyDelete
  8. kak skung da ader dekat mana novel nie ?
    melaka ader x ?ari uh cri lum ader la akak ..:)

    ReplyDelete
  9. @anonymous: KS br je hantar JIMK ke kedai2 buku.insya' Allah, dlm few days lg akn ad kt kedai..=)

    ReplyDelete