Jodoh itu Milik Kita - First teaser!!!

Nak tengok  first teaser untuk JIMK??

Jeng....jeng....jeng!!!!



So amacam? 

Ini bukan teaser yang terakhir, tau! Pasni akan ada lagi yang lain. Sekarang ni pun saya tengah nk siapkn full trailer, yang panjang sikit....=)

So, enjoy!!! =)

Share this:

ABOUT THE AUTHOR

Hello We are OddThemes, Our name came from the fact that we are UNIQUE. We specialize in designing premium looking fully customizable highly responsive blogger templates. We at OddThemes do carry a philosophy that: Nothing Is Impossible

8 comments:

  1. wahhhh...
    x sabar ni kak sara nk tunggu de kat pasaran...
    lsms x dgr citer dahlia and aariz ni...
    rindu...

    ReplyDelete
  2. @Ad_dEen: hehe, sbr2...jap je lg. lps ni dh yah rindu kt diorg dh. siap blh peluk cium lg (tp jgn peluk cium Aariz, mahunya Dahlia mengamuk nanti..hehe)

    ReplyDelete
  3. @miss_adikimi: thx, dear!! =)

    ReplyDelete
  4. wah...x sbr nihh...mmg teruja nak dptkan novel ni :)
    muka syafiq mmg muka pendendam..hehe

    ReplyDelete
  5. @fiza: muka pendendam?? haha!!! mmg pn...=)

    ReplyDelete
  6. saspen je tgk trailer ni bila masuk part si syafiq tuh.. seriously muka dia scary.. ha3

    ReplyDelete