Grup FB --> Jodoh itu Milik Kita - Aarilia

Alhamdulillah, seperti peminat JIMK tahu, mnuskrip JIMK telah pun saya siapkan..yay!! Dan sekarang saya sudah pun cipta grup FB khas untuk Aarilia.

Erkk, Aarilia tu apa? Well, Aarilia adalah nick-name yang saya bagi untuk peminat JIMK.

Aariz + Dahlia = Aarilia

So, how? Comey tak nama tu? Dan macam-mana pulak saya boleh terfikir nak buat cam ni? Sebab…yelah, takkan K-Pop artists je blh ada nama khas untuk peminat2 diorang, kan? Aariz dan Dahlia pun nak jugak!! Dan jugak sebab nak buat macam SoEul or Milky couple yang saya minat tu…hehe

Ok, pasal grup ni…

Dalam grup ni, saya sentiasa akan update kan anything pasal JIMK dan kita boleh sembang2, boleh rapatkan hubungan silaturrahim antara Aarilia semua. Dan kita boleh sama2 menyokong antara satu sama lain.

Saya percaya…kerana kita ada jodoh, kita berkenalan di ruang maya ni. Walaupun kita tak pernah jumpa, setiap Aarilia ada di hati saya. Dan untuk itu, jom join grup ni! =)

Share this:

ABOUT THE AUTHOR

Hello We are OddThemes, Our name came from the fact that we are UNIQUE. We specialize in designing premium looking fully customizable highly responsive blogger templates. We at OddThemes do carry a philosophy that: Nothing Is Impossible

0 comments:

Post a Comment