Announcie! Bab-bab dalam Jodoh itu Milik Kita

Macam dah saya announce di grup JIMK, bab2 dalam JIMK di p2u adalah berlainan dengan dalam manuskrip. Ini bertujuan untuk membetulkan manuskrip. Dalam p2u, satu bab sangat panjang, so dalam manuskrip, saya perlu pendekkan kpd beberapa bab. Tapi, jangan bimbang semuanya masaih ada (dan actually, ada tambahan sikit..hehe..)

Jadi untuk itu, saya akan upload semula bab2 JIMK yang ada dalam p2u mengkut manuskrip tu ke dalam blog ni, with few extra chapters. Suka tak?? Hehe!!

So entri selepas ini adalah bab 1 dalam JIMK. Sape yg dh bace sblm ni, blh lar baca sekali lagi, ya! Untuk ambil feel before dapat peluk JIMK dalam bentuk novel..haha!!! Yang blm pernah baca, sudi-sudikanlah baca ya!! =)

Share this:

ABOUT THE AUTHOR

Hello We are OddThemes, Our name came from the fact that we are UNIQUE. We specialize in designing premium looking fully customizable highly responsive blogger templates. We at OddThemes do carry a philosophy that: Nothing Is Impossible

6 comments:

  1. best sangat kak sara. bace byk kali pun tak jemu. kehkehkeh.

    nanti bagi tau eh bile novel dah kuar.
    tak sabar nak beli ni.

    ReplyDelete
  2. @miss El: thx, dear!!! no prob, kak sara akn war-warkan kt blog ni. mmg dh x lm lg, tau..hehe

    ReplyDelete
  3. Owh mcm tue ye..so ada la perubahan dalam setiap bab?

    ReplyDelete
  4. @paujiabella: xdelar dlm setiap bab. cuma few bab je..hehe

    ReplyDelete