Happy Birthday to me!!! =)

Semalam genap umur saya yang ke…hmmm, nk kena mention ke? Okeylah, hari ni saya dah 24 tahun 1 hari. Chewah, selamba jer announce umur yang tak berapa muda kat blog…hehe

Kepada yang dah wish tu, saya sangatlah berterima kasih. Macam2 doa korang untuk saya, kan? Apa-apa pun, thanks from the bottom of my heart. Dan pada sapa2 yang tanya sama ada saya dah celebrate birthday saya, jawapannya TAK.

Huwaaa!!!! Serius, tak ada masa langsung! Balik kerja pun dah nak dekat pukul 8 malam, dah sangat letih untuk keluar lagi. Weekend ni pulak ada hal lain. Nak tak nak, terpaksalar postpone celebration…huhu..Tapi, tak pe. Better late than never, kan? =)

Share this:

ABOUT THE AUTHOR

Hello We are OddThemes, Our name came from the fact that we are UNIQUE. We specialize in designing premium looking fully customizable highly responsive blogger templates. We at OddThemes do carry a philosophy that: Nothing Is Impossible

10 comments:

  1. happy birthday!semoga diberkati dan dimurahkan rezeki!amin~

    ReplyDelete
  2. muda ag ye.. hek3.. ^^v happy besday sara..

    ReplyDelete
  3. Nachträglich alles Gute zum Geburtagstag!

    ReplyDelete
  4. blueapple, ummi rahimi, syira: thx, dear!!! =)

    ReplyDelete
  5. waahhh...besday kte sme laa...!!
    btw...hpy besday...!!!

    ReplyDelete
  6. selamat ulg tahun ke24 sara..semoga bertambah rezki,pnjg umor sihat slalu..amen..

    ReplyDelete
  7. oh, you blog too! thanks sara for following lakorngods and linking me on your mia taeng post! happy belated bday!

    ReplyDelete