Congrats!!!!



Fuhh!!! 3 minggu berturut-turut pergi convo orang. Letih jugak woooo!!!!!

Congrats to Ain yang dah grad from UIA. Harap2 awak akan dapat jadik nurse yang baik. I'm sure you will, berdasarkan pemerhatian dan pengalaman saya. Ain ni kalau awak semua nak tahu, selalu je membebel kat saya yang memang makan suka hati je. Favorite saya makanan pedas (lagi pedas lagi best) dan asam/jeruk. So setiap kali jumpa Ain, dia akan cakap "Sara!!! Jangan makan pedas ngan jeruk banyak sangat. Kesian perut awak tu. Benda2 tu semua ada banyak asid, ada bla...bla...bla...." 

Ain, awak tahu tak awak comey je bila marah saya macam tu??? Haha!!!!

Congrats jugak to Siti, my cousin belah ibu yang grad from UPM last weekend. Moga-moga Siti akan dapat jalankan tanggunggjawab sebagai doktor dengan jayanya...hehe... Confirm lepas ni lagi susah kita nak jumpa. Yalah, doktor kan busy. Bukan macam kita yang keja office hour ni. Tapi kan, bila dengar citer Siti tentang betapa susahnya jadi doktor, rasa macam okey gak keja saya skrg ni. Busy mcm mana sekalipun, malam2 tetap kat rumah, weekend blh kuar shopping...haha!!!

And congrats jugak to Iera, my cousin belah papa yang baru grad from UiTM semalam. Okey, yang ini bukan nurse atau doktor, tak de kena mengena dengan hospital dah...hehe... Good luck dengan training Iera, moga dapat menjadi career woman yang berjaya...hehe.. =)

Jugak congrats jugak pada follower Sara yang baru grad from uni atau yang akan grad nanti. Harap2 awak semua akan dapat menggapai impian dalam hati. Ingatlah, jangan sesekali berputus asa dalam menjadikan impian itu suatu kenyataan. 

Sayang semua!!!!! Mmmmmuahhhh!!!!

Share this:

ABOUT THE AUTHOR

Hello We are OddThemes, Our name came from the fact that we are UNIQUE. We specialize in designing premium looking fully customizable highly responsive blogger templates. We at OddThemes do carry a philosophy that: Nothing Is Impossible

0 comments:

Post a Comment