Sudah!! Angau dengan Aariz Danial

Saya ada confession nak buat kat sini. Saya rasa saya dah jatuh cinta. Yes, i've fell in love for the very first time. Apa taknya? Asyik nampak dia je, terbayang-bayang muka, terngiang-ngiang suara dia, tergambar-gambar segala ke'sweet'an dan keromantisan dia. Aduh!!! Haru-haru!!!

Bangun tido, teringat kat dia...

Nak mandi pun teringat kt dia....

Makan pun sama....

Buat keja kat ofis sama....

Nasib baik setakat ni belum masuk dalam mimpi lagi....

So nak tau sape lelaki pertama yang dah curik hati saya? Dia adalah....tak lain dan tak bukan...

Aariz Danial!!!!

Serius!!! Saya dah tahap angau dengan dia. If only ada Aariz Danial in real life, confirm saya cop dia dulu. He's mine, okey!!! Haha....

One good thing about my angau dengan dia adalah saya jadik semangat nak siapkan manuskrip JIMK. Dan saya tahu korang2 semua yang sama angau dengan saya, akan tambah angau sebab.....sebab apa ya?

Sebab....

Tahap ke'sweet'an dan keromantisan Aariz Danial akan saya lipat gandakan!!! Haha!!! Confirm korang semua akan sesak nafas lepas ni....hehe


Share this:

ABOUT THE AUTHOR

Hello We are OddThemes, Our name came from the fact that we are UNIQUE. We specialize in designing premium looking fully customizable highly responsive blogger templates. We at OddThemes do carry a philosophy that: Nothing Is Impossible

8 comments:

  1. haha..bila nak terbit kan?? dah rindu da ni..haha

    ReplyDelete
  2. wahhh!!ni yang tak bley tahan dah nii..nak gak aariz danial.baru je tadi sy buat entry pasal aariz danial lepas akk sara suruh saya tengok gambar aariz danial..waaa x sabar nak tunggu kelipatan gandaaan kesweetan aariz danial!!!

    saya nak jadi dahlia la cam gini..hohoho

    p/s:pggl kak sara bley x?sy baru 22 neh..hihihi

    ReplyDelete
  3. ni yg buat org makin x sbr ni!kak,cpt siapkan manuskrip JIMK...klu dh ade bku,kte rse aariz tu dkt aje ngan kte!good luck!

    ReplyDelete
  4. Assalam,

    you should pour yourself into finishing the novel! Shouldn't be a problem since you are in love with him. ;-)

    So many times I wrote something for your entries but I got distracted with something else, so I ended up not posting anything. Eid was O.K. We adorned our buju kurungs and stopped the traffic. As if! Hehe but a few people did comment on how nice we look.

    So, you are 24. In my book you are a baby. Hehe. A pretty one too and look more Dahlia to me than that gurl. Gonna post this before I do something else.

    ReplyDelete
  5. ummi: manuskrip blm siap lg, huhu...x berani nk ckp bila terbit. sbar ye..=)

    ReplyDelete
  6. nur fazlena: kak sara pn dh tgk entri tu. hehe, thx again sbb rajin promote Aariz Danial. awk dh dk cm PR dia plak...hehe...

    sbr2, jgn smpi jadik sawan. Aariz x lari ke mana pun, dia just melekat kt kak Sara buat ms skrg.nanti kak sara kongsi dgn sume..haha!!

    p/s: blh je panggil kak sara, dh 2 thn dr awkm nk wat camner kan?? haha!!

    ReplyDelete
  7. fatini: yosh!!! kak sara tgh berusaha ni. trskn sokongan fatini, ya!! luv u..=)

    ReplyDelete
  8. msmitchie, waalaikumussalam...

    yup, it shouldn't be a problem (hopefully)..hehe, like what they said...love conquers all!!! so my love for Aariz Danial will give me strength to finish JIMK, right??? wah!! so cheesy...haha!!!

    wow!!! u actually stopped the traffic??? haha!!!

    i'm a baby?? hehe!!!and pretty??? owh, i'm blushing right now...hehe, thanks!! and i look more Dahlia than Sari Yanti? i like that comment caused i do want to have someone like Aariz as my hubby...=)

    ReplyDelete