Selamat Hari Raya!!! =)


Sorry sangat-sangat sebab baru sekarang nak wish Selamat Hari Raya. Saya balik kampung dan tak sempat nak blogging sebab kat kampung tak de internet (bila lar papa nak masukkan streamyx ke unifi ke?? hehe..). 

So, Selamat Hari Raya Aidilfitri, Maaf Zahir Batin buat semua!!!! 

Macam mana dengan raya tahun ni? Best tak? Alhamdulillah, raya saya tahun ni berjalan dengan lancar, walaupun ada sedikit kekosongan sebab arwah nenek dah tak de. Arwah meninggal 2 bulan yang lepas, semoga rohnya dicucuri rahmat, amin. 

Yang lain semua okey. Open house pun okey, ramai jugak yang datang memeriahkan majlis. Yang tak okey cuma satu benda je....traffic jam. Serius jam teruk!! Bayangkan nak pergi pekan sebelah yang biasanya ambil masa 10 minit boleh jadi 2 jam.

Apa pun, selamat hari raya sekali lagi!!! =)





Share this:

ABOUT THE AUTHOR

Hello We are OddThemes, Our name came from the fact that we are UNIQUE. We specialize in designing premium looking fully customizable highly responsive blogger templates. We at OddThemes do carry a philosophy that: Nothing Is Impossible

2 comments:

  1. buaya bukan sebarang buaya,
    buaya yang tinggal di dalam paya,
    salam ceria di hari raya,
    peminat K.sara mengucapkan
    SELAMAT HARI RAYA!!!

    Buah laici buah strawberi,
    Di curi oleh si labu labi
    Ampun maaf dari diriku ini,
    Salah dan silap please forgive me...

    ReplyDelete
  2. wow, comelnya fatini punye pantun..=)
    ala, kak sara x pandai sgt berpantun, x dpt nk jual pantun balik...hehe, thx tau utk pantun tu.

    kak sara pn sm, minta maaf byk2 klu ade salah silap atau kekhilafan yg kak sara sendiri x sedar...=)

    ReplyDelete