Keimanan Cinta


Sudah tonton drama terbaru slot Ratu di TV9? Yup, drama yang saya maksudkan tidak lain dan tidak bukan adalah Keimanan Cinta, lakonan Jason Chong dan Izrenne Azminda. 

First impression untuk episod 1 tadi memang baik. Boleh dapat full mark daripada saya yang dulu jarang tengok drama melayu tapi sekarang makin minat sejak drama melayu ni jadi best..hehe..Tapi memang betullah, dulu saya jarang minat drama melayu kat TV. Selalu tengok drama Korea, Jepun dan sudah semestinya drama Siam. Sekarang selalu jugak tercongok depan TV tunggu drama-drama Melayu yang ditayangkan...hehe

Ok, back to Keimanan Cinta. Drama berunsurkan ciri-ciri keislaman ini berkisar tentang Azura (Izrenne Azminda), Alan (Jason Chong), Azman (Iqram Dinzly) dan Jessica (Adlene Tsen). Sinopsis penuh drama ini, saya belum jumpa (tadi dah cari bagai nak rak..huhu) so terpaksalah tunggu dulu, ya! Bila dah dapat nanti, saya akan update kat sini...=)

Jom tengok promo kat bawah ni!!


p/s: kredit pada pemilik poster dan promo vid kat atas.

Share this:

ABOUT THE AUTHOR

Hello We are OddThemes, Our name came from the fact that we are UNIQUE. We specialize in designing premium looking fully customizable highly responsive blogger templates. We at OddThemes do carry a philosophy that: Nothing Is Impossible

1 comments: