Jodoh itu Milik Kita - Bila nak terbit?


Alamak!! Dah makin ramai yang tanya bila ‘Jodoh itu Milik Kita’ nak diterbitkan. Sorry sangat2, sayang2 semua. Saya masih lagi dalam proses siapkan manuskrip. Around 10 more chapters to go. Sekarang saya memang tengah berusaha sedaya upaya. Dan Alhamdulillah, idea dan ilham setakat ini memang sentiasa ada. So harap2 boleh siapkan dalam next month.

Apa yang jadi lepas tu, terpulang pada pihak penerbit. Kalau tak ada aral melintang, harap2 dalam awal tahun depan boleh keluar ke pasaran. Insya’ Allah.

Jadi buat peminat JIMK, saya harap awak semua boleh sabar ya. Dan tolonglah jangan lupakan Aariz Danial dan Dahlia. Lekatkan diorang kat hati awak, ya! Sepertimana dua watak ni sangatlah melekat dalam hati dan jiwa saya.

Buat peminat JIMK, terima kasih atas sokongan dan kesabaran awak semua. Saya nak semua tahu, saya sangat menghargai sokongan awak. Saya berusaha nak siapkan JIMK secepat mungkin sebab awak semua ada di sisi saya dan menyokong saya.

Saya sayang semua!!! Mmmmuaaah!!! 

Share this:

ABOUT THE AUTHOR

Hello We are OddThemes, Our name came from the fact that we are UNIQUE. We specialize in designing premium looking fully customizable highly responsive blogger templates. We at OddThemes do carry a philosophy that: Nothing Is Impossible

7 comments:

  1. wahh sikit lagi nak siap... ada berapa bab semuanya ni... anggaran berape page?..

    ReplyDelete
  2. good luck!dh decide ke nk anta kat terbitan mne?

    ReplyDelete
  3. hope JIMK will publish in market as soon as possible..klu KN lmmbt tak sara?? mcm kene queue jer

    ReplyDelete
  4. @kak tinta biru: around 35 chapters, kak. x byk pn bab nye sbb 1 bab sy wat pnjg. dlm 400-450 pages. xde lar tebal sgt sbb takut jdk meleret...hehe

    ReplyDelete
  5. blue apple: maybe KS kot...=)

    ReplyDelete
  6. kak lien: a'ah, KN cm lmbt. byk kot penulis yg dh antar kt KN...hehe

    ReplyDelete