Emel saya?

Buat Sufi yang minta emel saya, ini emel nye ya!

sarra_bubble@yahoo.co.uk

Kenapa ya saya siap buat entri untuk emel address ni? Sebab.....saya selalu kena gelak bila bagi email address. So sebelum kena gelak lagi sekali, baik saya explain asal usulnya dulu, tak gitu?? Hehe...

Ramai yang cakap email address ni childish sangat, macam budak2 punya. Tapi kan...mmg saya create emel ni masa zaman budak2 dulu. Saya ingat lagi masa tu ID yang saya nak, dah ada orang yang punya. So pikir punya pikir saya pun pilih 'bubble' sebab masa tu tengah minat main game yang pecahkan buih lepas tu dapat buah. Entah apa nama game tu sebenarnya, saya pun dah tak ingat..hehe

So itulah sebabnya email address ni sangatlah kebudak-budakan. Tapi ini untuk urusan informal je lar. Giler nak guna 'sarra_bubble' untuk formal purposes??? Nanti orang ingat saya ni main-main pulak...hehe

P/s: saya tak de kena mengena dengan Michael Buble...haha!!

Share this:

ABOUT THE AUTHOR

Hello We are OddThemes, Our name came from the fact that we are UNIQUE. We specialize in designing premium looking fully customizable highly responsive blogger templates. We at OddThemes do carry a philosophy that: Nothing Is Impossible

0 comments:

Post a Comment