Bila Aariz Danial bercermin mata

Setuju tak kalau saya cakap Aariz nampak hot bila pakai glasses macam kat bawah ni?? Haha!! 

Tambah pulak bila dia senyum manis macam tu. Aduh, mau gugur jantung...=)


p/s: saya suka lelaki pakai cermin mata, sebab saya sendiri rabun orangnya...hehe

Share this:

ABOUT THE AUTHOR

Hello We are OddThemes, Our name came from the fact that we are UNIQUE. We specialize in designing premium looking fully customizable highly responsive blogger templates. We at OddThemes do carry a philosophy that: Nothing Is Impossible

8 comments:

  1. wahaa...saya sokong sbb saya pun sama.

    -nor...

    ReplyDelete
  2. org yg sama ke gamba ni dgn previous pic of aariz...hehe..yg ni nmpk lg macho...hehe..my husband and i, both pakai spec..takut anak pon rabun di kemudian ari, ari2 dlm menu dia mesti letak carrot...hehe

    ReplyDelete
  3. alahai,lemah lutut!!ariz saya cop dulu,jngn amik! haha

    ReplyDelete
  4. confirm setujuh..hensem giler~bley buat sesak nafas...tapi sara bila nak kuar novel ney? bley bagi date or month x?nak standby...advance la kate kan...

    ReplyDelete
  5. nor: hehe, sm2lar kite sokong 1 sm lain..=)

    lien: yup, ni org yg sm dgn previous pic. tular, nmpk macho plak kali ni..hehe...mesti ank u dh jadi suka kt carrot, kan?? hehe

    ReplyDelete
  6. ummi: amboi, lwn tauke nmpk!! aariz kan kak sara yg punye...hahaha!! =)

    anonymous: hehe, mmg hensem giler. bile nk kuar? aduh, x de jwpn lar sayang...manuskrip pn blm siap lg. bile dh siap nanti, sy announce kt sini. buat ms skrg, layan jelar teaser2 yg akn sy siarkn kt sini, ya..hehe

    ReplyDelete
  7. hensem!!

    akak sara... kenapa lah akak suka buat saya over excited setiap kali baca post akak? penat tau nak cover dengan mak tetiba jerit sorang2... haha... =P

    p/s: guy with specky super hensem! macho tahap ke bulan.. =)

    ReplyDelete
  8. zana: haha!!!! zana jerit sorang2 ek? aduh, dh angau dgn Aariz nampak??? hehe

    yup, sooooo true!!! specky guy mmg super duper encem...hehe

    ReplyDelete