Aariz Danial --> Angau yang berjangkit

 Omo!!!!! Senyuman dia...lemah jantung, tau!!!

Haha, nak tergelak pun ada bila baca komen peminat2 JIMK. Ramai yang dah jatuh cinta tahap angau pada hero kita, Aariz Danial...

Ada yang nak datang ketuk rumah saya, just for the sake of tanya pasal dia. Tak gitu, cik Paujia Bella? Nasib baik awak tak tahu rumah saya, kalau tak....mau nye datang rumah saya malam2, kan??? Haha!!!

Dan cik Nur Fazlena kita pulak cakap....

boleh sawan la cm gini, mn aci...x blh tido nanti...awk punye psl lar Sara....

Oppss, saya dah terbuat orang jadi sawan....haha!!!

Apa-apa pun, teruskanlah angau korang ya!! Kita pakat sama2 jadik gila sebab Aariz Danial. Nanti saya akan letakkan teaser kesweetan dia untuk hilangkan rindu korang kat dia. So that by the time JIMK siap, korang takkan lupa kat dia...hehe

p/s: saya pun dah jatuh sayang pada readers dan peminat JIMK. love u, darlingssss!!!! mmmmmuahh!!! =)

Share this:

ABOUT THE AUTHOR

Hello We are OddThemes, Our name came from the fact that we are UNIQUE. We specialize in designing premium looking fully customizable highly responsive blogger templates. We at OddThemes do carry a philosophy that: Nothing Is Impossible

10 comments:

  1. nasib baik dah bersuami..klu tak mau jugak berjangkit angau ngn korang ni..tp kan, klu next baby dpt boy, dah chop name Aariz..haha

    ReplyDelete
  2. Assalam,

    I can't join you agauing him. Doesn't feel right angauing someone else. Hehe But hurry up with the manuscript will you?

    ReplyDelete
  3. aww..aww..aariz,will u divorce dahlia for me?! hahaha

    ReplyDelete
  4. lien: wah!!! i guess sy dh bg idea utk nm next baby boy kak lien...best nye!!! agak2 klu baby girl, blh tak Sara Aisha x? hehe...

    ReplyDelete
  5. msmitche: yosh!! i'm trying...hehe, good luck to me!! =)

    ReplyDelete
  6. ummi: oh no!!! ni ade watak antagonis lg 1 ke?? haha!!

    ReplyDelete
  7. Hehehe~da jatuh cinta la sara kt Aariz Danial..angau tahap GABAN~

    ReplyDelete
  8. alahai..bila JIMK nak di terbitkan Sara?..rindu sangat2 nak menatap nie..nak membygkan pun sama..hahaha..sudah..xjdk keje..hari2 duk belek email kut2 dah diterbitkan..muahahaha..

    ReplyDelete
  9. nozie: hehe, tgh siapkan lar dear...sabar ye!! luv u!! =)

    ReplyDelete