Mau tulis ape?

Sejak kebelakangan ni saya perasan satu perkara, saya jarang update blog dah. Huwaa!! Bukan tak nak, tapi serius tak tau nak tulis apa. Entri yang macam mana yang nak diblog di sini?

Pasal kerja? Confirm boring!!
Pasal hati dan perasaan? Nanti ada plak yang terlebih emo kat sini..
Pasal lakorn? Kalau nak citer pasal lakorn, saya kena ambik masa lama sbb suka tulis panjang2 dan masa itulah yang saya tak berapa ada sekarang..
Pasal JIMK? Memang selalu ada entri special untuk itu..

So nak blog pasal apa ya?? 

Share this:

ABOUT THE AUTHOR

Hello We are OddThemes, Our name came from the fact that we are UNIQUE. We specialize in designing premium looking fully customizable highly responsive blogger templates. We at OddThemes do carry a philosophy that: Nothing Is Impossible

2 comments: