Out Station

Selalu kan kita tengok movie atau drama kat TV yang mana watak tu akan ke out station memanjang, especially watak hero atau suami? Sikit-sikit out station, pergi sana, pergi situ dan kena tinggalkan anak isteri kat rumah.

Percaya tak kalau saya cakap saya pun rasa macam tu? Macam dalam drama tu? Dan yang paling pelik, saya pegang watak suami. Yup, serius saya rasa macam tu! Sebab selalu kena pergi out station dua tiga menjak ni. Dan tinggalkan kakak saya sorang2 kat rumah (kitorang duk satu rumah). Rasa macam saya ni suami yang tinggalkan isteri...haha!!

Rasanya macam manalah senior-senior saya boleh bertahan tinggalkan suami dan anak-anak tiap kali diorang out station, ya??  Dah tu diorang punye out station tak mainlah dalam negara ni, mesti pergi oversea punyalah!!

P/S: next out station trip --> Kuching, Sarawak

Share this:

ABOUT THE AUTHOR

Hello We are OddThemes, Our name came from the fact that we are UNIQUE. We specialize in designing premium looking fully customizable highly responsive blogger templates. We at OddThemes do carry a philosophy that: Nothing Is Impossible

0 comments:

Post a Comment