Cerpen baru di P2U....=)

Alhamdulillah, satu lagi cerpen saya telah pun diterbitkan di P2U. Secara jujurnya, saya tulis ni waktu kekeringan idea dalam menyiapkan Jodoh itu Milik Kita. Yelah, time menghadap Microsoft Words dengan cuma tiga baris ayat untuk bab seterusnya dalam Jodoh itu Milik Kita (dan tak dapat nak sambung-sambung...). Dalam tak tahu nak tulis apa tu...boleh pulak saya bukak new blank page dan start tulis cerpen baru...haha!!!

So, inilah hasilnya!!! Klik atas link di bawah, dan harap boleh komen ya!! Thanks, love you all!! =)



P/S: Sekarang saya nak sambung balik Jodoh itu Milik Kita. Rindulah kat Aariz Danial...haha!!!

Share this:

ABOUT THE AUTHOR

Hello We are OddThemes, Our name came from the fact that we are UNIQUE. We specialize in designing premium looking fully customizable highly responsive blogger templates. We at OddThemes do carry a philosophy that: Nothing Is Impossible

2 comments:

  1. best la cerpen tu.. haha.. Encik Sayang dan Miss Sweetheart !

    ReplyDelete
  2. saya pon rindu kat aariz danial :P
    cepat siket sambung . tak sabar nak bace ! :P

    ReplyDelete