Welcome to my new layout!!!

Perasan tak sesuatu yang baru pada WatashiNoSara?? Saya dah tukar layout!!! Comel tak?? Haha!!

Layout baru ni mengingatkan saya kepada 'sweet 16'. Entahlah, tapi bile tengok layout pink dan comel ni, rasa macam jadi muda balik. I'm back to being young!!! Yay!!! Oh, janganlah ingat saya ni tua sangat. Walaupun saya ni bukan lagi golongan muda remaja, saya tetap muda..haha.. (Nampak sangat tak nak mengaku tua...)

Setelah agak lama 'bersama' dengan layout lama, akhirnya saya menukarnya kepada yang baru. Sayonara, layout lama yang saya suke tu..huhu

So, kalau suka...kenapa tukar kan?

Sebenarnya sebab saya nak ubah kepada 3 column layout. Banyak sangat nak letak kat blog ni, sampai rasa dah penuh sangat yang 2 column tu. Dan nampak berserabut sampaikan saya punya brain pun dah rasa berserabut..haha!!



Share this:

ABOUT THE AUTHOR

Hello We are OddThemes, Our name came from the fact that we are UNIQUE. We specialize in designing premium looking fully customizable highly responsive blogger templates. We at OddThemes do carry a philosophy that: Nothing Is Impossible

2 comments: