Kawanku Kawen!!!

Semalam saya pergi wedding reception kawan saya. Dia kawan saya masa sekolah rendah. Sekolah rendah tu!!!! Meaning saya tak jumpa dia dekat 9 tahun. Last time jumpa masa antar adik masuk Form 1 kat sekolah menengah dia. 

Nak dijadikan cerita, saya pun jumpa lah 4 orang budak lelaki yang pernah satu kelas masa darjah 6. Serius tak kenal diorang!! Dan dengan selambanya saya tanya diorang nama, siap cakap "tak ingat lah korang semua" dan borak dengan kawan saya yang sama2 pergi majlis tu.."Bdk kelas kita ade ek name xxxxxx..?"

Oh, saya sangat kejam sebab tak ingat diorang. Diorang ingat saya lagi pulak tu!!! Sorry ye, kawan2 lama...

So berbalik pada citer kawen tadi, yup..kawan sy dah kawen. Saya?? Lambat lagi kot!!! Honestly letih jugak bila orang asyik tye bila nak kawen. Macamlah kawen tu senang. Duit kena ada, career kn betul2 stabil dulu dan semestinya saya tak nak kawen guna duit loan Bank Rakyat!!

Kepada kawan yang kawen tu, selamat pengantin baru!! Semoga bahagia ke anak cucu..=)

Share this:

ABOUT THE AUTHOR

Hello We are OddThemes, Our name came from the fact that we are UNIQUE. We specialize in designing premium looking fully customizable highly responsive blogger templates. We at OddThemes do carry a philosophy that: Nothing Is Impossible

0 comments:

Post a Comment