Jatuh cinta dengan watak ciptaan sendiri???

Alhamdulillah, bab 3 Jodoh itu Milik Kita dah berjaya disiapkan. Tapi tak boleh nak upload kat sini lagi sebab saya still rasa tak puas hati. Mau check and edit lagi (dh nk dkt 5 kali kot check, tp still x puas hati..haha!!).

Tapi apa pun, i'm falling in love with Aariz Danial..haha!! ok, oklah...saya suke die sebab saya sendiri yg cipta watak dia. Kalau awak2 semua baca Jodoh itu Milik Kita, awak akan tahu macam mana Aariz Danial and believe me, semua akan suka dia...hehe...

Saya jugak jatuh cinta dengan Muhammad Nazril from Kisah Aku dan Dia. Aril orang yang sangatlah sweeeet. Loving someone and never stop loving her for 18 years.....rasanye dalam KADD je kot yang ada. In real life?? Ada ke???

How about Danish Aniq from 'BFF?? Best friend ok! Not boyfriend...'?? Danish orangnya terlebih emo. Tapi dengan Alya je. Saya jugak suka dia sebab dia sangat comel bile jealous. Time jealous pun boleh comel ke??? Haha....

Apa pun, saya kena mengaku...saya memang jatuh cinta dengan watak ciptaan sendiri...haha!! =)

Share this:

ABOUT THE AUTHOR

Hello We are OddThemes, Our name came from the fact that we are UNIQUE. We specialize in designing premium looking fully customizable highly responsive blogger templates. We at OddThemes do carry a philosophy that: Nothing Is Impossible

4 comments:

  1. errr.... samalah kita, cik sara. hahaaa... sy pn jatuh cinta ngan character ciptaan saya sndiri. hohooo.... macam x brape normal aje...

    ReplyDelete
  2. haha, setuju ngn u, VW...
    mcm x normal kan? tp ape boleh buat, mmg dah ter'jatuh cinta' dgn diorang...=)

    ReplyDelete
  3. saya pun dah jatuh cinta ngan citer JIMK nie..soooo sweeet...hihihi..& dah jatuh cinta jugak ngan watak aariz danial nie..dapat hubby mcm aariz nie..alahai..alamat mandi xbasah makan xkenyang tido xlena..hahahaha..anyway..gud job sara..nice meet U..

    ReplyDelete
  4. haha, same here!!
    klu dpt hubby cm dia mmg rs hidup ni perfect jer..hehe
    btw, thx sbb suker citer JIMK ni and nice 2 meet u too! =)

    ReplyDelete