Chapter paling susah dalam Jodoh itu Milik Kita

Ok, saya ada confession nak buat. 

Sekarang saya masih belum berjaya siapkan manuskrip untuk Jodoh itu Milik Kita!! Huhu...

The latest chapter ni memang yang paling susah untuk saya siapkan. Dah berhari-hari saya menghadap laptop, cuba siapkan tapi saya cuma akan ended up with one page or two pages. Chapter ni sangatlah penting sebab ia akan tentukan the whole story nanti, so kalau boleh i want to make it as perfect as possible. Sebab tulah saya asyik write --> edit --> write --> edit --> write back...

Huwaaa!!! Bila nak habis adegan write --> edit ni???

Aduh, sabarlah wahai hati, Sara Aisha. Yosh!!! Jom berusaha!! Harap-harap saya akan berjaya siapkan chapter tu before saya pergi Cameron Highland. Insya' Allah...=)


Share this:

ABOUT THE AUTHOR

Hello We are OddThemes, Our name came from the fact that we are UNIQUE. We specialize in designing premium looking fully customizable highly responsive blogger templates. We at OddThemes do carry a philosophy that: Nothing Is Impossible

8 comments:

  1. insyaAllah,u can do it...gambatte!^^

    ReplyDelete
  2. gud luck sara!
    kalau ada masa lawatlah juga blog saya ya?
    hehe
    bluevioletsky.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. citer ni mmg betul2 menarik.. i like it.... suami yg baik mcm aariz mmg sesuai buat lia..... hopefully happy ending....

    ReplyDelete
  4. thx, u all!!!

    alhamdulillah, chapter tu dh siap (finally!!) and now move to next chapter..

    @dewi: dun worry, memang akn happy ending cuma mcm mn nk happy ending tu, diorng kn lar ade halangan skit kan?? hehe

    ReplyDelete
  5. aduhaii... hari2 tgk p2u ..semata2 nk tgk jodoh itu milik kita.. memang best gile.... chapter 7 biler la nk kuar...... x sabar........ tolongggg.. x sabarr..... :(

    ReplyDelete
  6. chapter 7 kak sara dh send kt p2u, insya' Allah next week kuar...
    btw, thx sbb minat citer ni, really appreciate it..=)

    ReplyDelete
  7. Saya dh order buku tu dh bayar pon. Bila la karyaseni nk pos ni?

    ReplyDelete
  8. @JIMK fan: KS dh start pos. maybe esk lusa, sampai..insya' Allah..=)

    ReplyDelete