Cameron Highland...again

Next week saya akan out station ke Cameron Highland. Last month pun dah ke sana. Next month pun kemungkinan kena pergi lagi. Dan bak kata office mate saya...'Sara memang tak habis-habis pergi Cameron'.

Serius!! Cameron je memanjang. Opps, jangan salah faham. Saya bukan tak suka pergi, memang saya sangat lar suka pergi. Sape yang tak suke? Tempat tu kan cantik!! Alhamdulillah, setakat ni dapat out station ke tempat2 best...hehe... Last time pergi Semporna (walaupun tak sempat ke Sipadan -----> masih berperasaan ralat sebab tak pergi sana...huhu)

Ok, back to our story pasal C. Highland ni. Bila sebut jer CH ni, teringat plak citer Nora Elena, time diorang pergi honeymoon and when Nora Elena finally terima Seth. Dan jugak bila Seth beli banyak, i mean...baaaannnnnyakkk bunga untuk Nora Elena. Ok, that scene memang romantis. Saya memang akui keromantisan itu, tapi memandangkan saya ni orang yang kedekut sikit lar bab2 macam ni, saya fikir 'tak ke membazir tu???' Dahlar bunga yang Seth beli kat Cameron ditinggalkan macam tu je kat bilik hotel, lepas tu dia beli satu bonet keta lagi extra bunga. 

Bunga kat sana memanglah tak mahal, last time saya beli 20 roses for only RM5. Kat sini one bouquet of 5 roses, it cost for almost RM35. Giler byk beza!!! Tapi saya tetap rasa...alahai, membazirnya...especially yang kena tinggal kat hotel tu. Kalau saya pekerja kat situ, confirm saya ambik bawak balik...hehe

Oklar2, tak mau citer pasal Nora Elena lagi. Citer tu dah pun habis. Nora Elena dan Seth Tan pun dah berbahagia dengan Qaseh, anak diorang tu. Agak2 diorang happily ever after tak???

So, Cameron....i'm coming, again!!!! =)

Share this:

ABOUT THE AUTHOR

Hello We are OddThemes, Our name came from the fact that we are UNIQUE. We specialize in designing premium looking fully customizable highly responsive blogger templates. We at OddThemes do carry a philosophy that: Nothing Is Impossible

1 comments:

  1. nak bunga ros sarah! jgn kedekut please:P



    sora

    ReplyDelete